ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ο ΣΥΡΙΖΑ που βάζει στο ίδιο σακί όλους τους δημοσιογράφους

Είναι απαράδεκτος ο αποπροσανατολισμός του ΣΥΡΙΖΑ που βάζει στο ίδιο σακί τους δημοσιογράφους. Εξυπηρετεί τον κ. Πέτσα να μην δώσει απαντήσεις, δήλωσε ανάμεσα σε άλλα σε συνέντευξη η Φώφη Γεννηματά, Προέδρος του Κινήματος Αλλαγής, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» με τους δημοσιογράφους Παναγιώτη Στάθη και Νίκο Ρογκάκο

Σχετικά με το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Γεννηματά είπε: «Είναι απαράδεκτος ο αποπροσανατολισμός του ΣΥΡΙΖΑ που βάζει στο ίδιο σακί όλους τους δημοσιογράφους και αλλάζει την ατζέντα. Είναι απαράδεκτη και ισοπεδωτική λογική. Εξυπηρετεί τον κ. Πέτσα να μην δώσει απαντήσεις. Η Κυβέρνηση οφείλει να μας πει πως διαχειρίστηκε το δημόσιο χρήμα. Να μας πει με ποια κριτήρια δόθηκαν τα χρήματα του ελληνικού λαού. Αρκετά με τον ΣΥΡΙΖΑ, που αποπροσανατολίζει τη συζήτηση. Το ίδιο έκανε με τον τουρισμό το ίδιο κάνει και σήμερα. Μην προσπαθεί η Νέα Δημοκρατία να πετύχει συμψηφισμό. Το τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άλλοθι για τη Νέα Δημοκρατία. Εκλέχτηκε η ΝΔ γιατί υπήρχε ένα αίτημα αλλαγής, ο κόσμος έλεγε να φύγουν αυτοί με κάθε τρόπο. Δεν εκλέχτηκε λοιπόν η Νέα Δημοκρατία για να συνεχίσει τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα πρέπει να είναι γνωστά τα κριτήρια και γνωστοί οι αποδέκτες της διαφήμισης με απόλυτη διαφάνεια γιατί μιλάμε για δημόσιο χρήμα. Εμένα με προβληματίζει γιατί αποφεύγει η κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις. Αυτή η καθυστέρηση από πλευράς της κυβέρνησης έχει δημιουργήσει το πρόβλημα».