Προγνωστικά αγώνων σήμερα

Αρκετά πλούσιο το πρόγραμμα και της Δευτέρας, αφού κλείνουν αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά και σε αυτό της Ελλάδας. Πάμε να αναλύσουμε τις καλύτερες επιλογές στοιχήματος στο Arxondasbet.com.

Μεγάλο ενδιαφέρον στα πλέι άουτ της Ελλάδας και αρχικά η Λάρισα μπορεί να φτάσει στην πρώτη της νίκη στην διαδικασία, κερδίζοντας τον Βόλο. Διπλασιασμός και κάτι παραπάνω αν ποντάρουμε στον άσο των «βυσσινί».

Λίγο αργότερα στο Λαμία – Πανιώνιος, η ομάδα που είναι ενδιαφερόμενη είναι η φιλοξενούμενη. Με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο της Λαμίας, μπορούν να ελπίζουν οι «κυανέρυθροι» έστω και για το Χ2.

Σχετικά νωρίς η δράση στην Σουηδία, όπου οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα είναι συνεχόμενες. Ένα σημείο που παίζεται αρκετά είναι το διπλό της Χάκεν στο γήπεδο της Σίριους.

Δύσκολη δυάδα αγώνων στην Τουρκία, όμως το σπουδαίο ματς είναι ανάμεσα στην Αλάνιασπορ και την Τραμπζονσπόρ, που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Επιλογή μας το Over 2.5, ενώ θα αφήσουμε στην τύχη του Αντάλιασπορ – Ρίζεσπορ.

Χωρίς στοιχηματικό ενδιαφέρον το Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς το πως θα πάει το παιχνίδι εξαρτάται από τους ποδοσφαιριστές των «πολιτών». Πιθανό το 1 & Over 2.5, αλλά γιατί όχι και το 1 & Over 3.5.

Επόμενη στάση στα προγνωστικά η Λα Λίγκα, που συγκεντρώνει αρκετά πονταρίσματα. Αμφίρροπο το Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη, που μας δίνει το Goal/Goal, ενώ αργότερα η Λεγκανές παίζει έναν πραγματικό τελικό απέναντι στην Γρανάδα και θα ρισκάρουμε στον άσο.

Όπως καταλάβατε από τις πολλές επιλογές μας, το πρόγραμμα της Δευτέρας μόνο αμελητέα ποσότητα δεν αποτελεί και μπορεί να μας πληρώσει. Τα λέμε και πάλι αύριο με εξίσου γεμάτο κουπόνι, αλλά και ταμεία. Καλή τύχη σε όλους.

Τι επιλέγω για στοίχημα σήμερα

… διαβάστε όλο το άρθρο στον Άρχοντα