1η Έκθεση Ηλεκτροκίνησης στην Άρτα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και καλές κριτικές

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Έκθεση Ηλεκτροκίνησης που διοργάνωσε από 9 έως 13 Ιουνίου στην πλατεία Αγίου Δημητρίου, ο Δήμος Αρταίων με την συνεργασία τοπικών αντιπροσωπειών οχημάτων.
Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την ηλεκτροκίνηση, μέσω των εκθετικών οχημάτων, να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα και για τις σύγχρονες καινοτομίες που αφορούν την ηλεκτροκίνητη οδήγηση με τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον μέσων μεταφοράς.
Σημειώνεται, πως η προσέλκυση του κόσμου ήταν πολύ ενθαρρυντική προκειμένου να συνεχιστούν αντίστοιχες ενέργειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Στην κατεύθυνση αυτή, ο Δήμος Αρταίων προγραμματίζει να αποκτήσει ηλεκτρικό μηχανάκι αλλά και ηλεκτρικό ποδήλατο.

Μήνυμα Δημάρχου Αρταίων

Σε μήνυμα του Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων, αναφέρονται τα εξής: «Όλοι όσοι περάσαμε την δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θυμόμαστε το άγχος, την αγωνία, το “κενό μνήμης”, που βιώναμε εκείνη την περίοδο. Αλλά και την αγάπη ή ακόμη και την πίεση των δικών μας ανθρώπων. Τις θυσίες και εκείνων και τις δικές μας.
Στα χρόνια που πέρασαν, συνειδητοποιήσαμε ότι η ζωή έχει πολλούς σταθμούς και πολλές ευκαιρίες. Αλλά και ανατροπές, δυσκολίες, προβλήματα.
Έχει τελικά όλα αυτά που συνιστούν το πέρασμα στην ενήλικη ζωή.
Και στην ζωή μας, πάνω απ’ όλα χρειαζόμαστε ψυχραιμία και στήριξη. Αγάπη και υποστήριξη.
Γιατί καμία ανοιχτή πόρτα δεν οδηγεί σ’ έναν μόνο προορισμό και κανένας προορισμός δεν έχει μόνο έναν δρόμο.
Με τις σκέψεις αυτές, εύχομαι από καρδιάς Καλή Επιτυχία σε όλους τους μαθητές και Καλή Δύναμη σε όλους τους γονείς».

Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο μετά την μεγάλη ‘’ανάπαυλα’’ λόγω της πανδημίας covid-19, είναι έτοιμο να υποδεχθεί κα πάλι μικρούς και μεγάλους κολυμβητές, σύμφωνα με τους κανόνες και τα πρωτόκολλα των αρμοδίων Υγειονομικών Αρχών.
Επισημαίνεται ότι, για τις ώρες προσέλευσης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, οι δημότες μπορούν να επισκέπτονται το χώρο του κολυμβητηρίου ή να απευθύνονται στο τηλέφωνο :26810 28670.

Προτεινόμενα για εσάς