Προγνωστικά Γερμανία Bundesliga με τον Άρχοντα

Σπουδαίας σημασίας αναμετρήσεις σήμερα με τα αποτελέσματα να έχουν σημαντικό ρόλο για τα εισιτήρια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στη νέα σεζόν.

Γερμανία Bundesliga: Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ
Το ματς παίζουμε στη bet365 και αναλύουμε στο Arxondasbet.com.

Οι δυο συνεχόμενες ήττες έφεραν την Γκλάντμπαχ σε δύσκολη θέση και πλέον υπολείπεται βαθμολογικά της Λεβερκούζεν. Έχει όμως βατό πρόγραμμα και λογικά θα τελειώσει το πρωτάθλημα απέναντι σε ομάδες που δεν θα έχουν ιδιαίτερο κίνητρο (Πάντερμπορν,Χέρτα).

Με την Μπάγερν το πάλεψαν, μέτρησε όμως η απουσία του Alassane Plea που τώρα επιστρέφει στην επίθεση, αλλά οι πιθανότητες είναι να μην έχει παρέα τον Marcus Thuram που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 10΄του αγώνα στο Μόναχο.

Η Γκλάντμπαχ επηρεάζεται από τις απουσίες βασικών της παικτών όπως και από την έλλειψη της εξέδρας που αρκετές φορές την σπρώχνει μιας και οι βασικοί της παίκτες δεν έχουν ιδιαίτερη εμπειρία πρωταθλητισμού.

Στηρίζει πολλά στο επιθετικό της δίδυμο, ενώ αμυντικά ποντάρει στην ικανότητα και την φόρμα του keeper Yann Sommer που για φέτος έχει το υψηλότερο ποσοστό θετικών επεμβάσεων στα εντός έδρας ματς, έχοντας όμως δεχθεί τέρμα στα 13/15.

Η Βόλφσμπουργκ δεν έχει καμία ισορροπία και αποτελεί ιδιαίτερα απρόβλεπτη ομάδα με έφεση στα εκτός έδρας ματς που μπορεί παραδοσιακά να μην είναι το δυνατό της σημείο για φέτος όμως είναι αυτό που της δίνει τις πιθανότητες να πάρει την 6η θέση στην Bundesliga.

Η φιλοξενούμενη βολεύεται σε κόντρα επιθέσεις, θα βρει χώρους για να το κάνει και λόγω της φόρμας της αλλά και των απουσιών της γηπεδούχου οι πιθανότητες για να συνεχίσει το αήττητο εκτός έδρας σερί της είναι αρκετά καλές στα προγνωστικά.

Αξίζει η επιλογή για τις προσπάθειες ( Over 9.5) που βρίσκουν εστία μιας και αναμένεται να γίνει αγώνας πήγαινε έλα και ότι ήθελε προκύψει, αλλά ακόμη δεν έχει βγει στο ταμείο για αυτό και μπαίνει στα υπ όψιν για λίγο πριν την έναρξη.

Επιπλέον η περίπτωση για κοινό σκοράρισμα και τελικό αποτέλεσμα πάνω από δυο τέρματα σε σύνολο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal/Goal & Over 2.5 (1.80) στην Bet365.gr

Γερμανία Bundesliga: Ουνιόν Βερολίνου – Πάντερμπορν

Το ματς παίζουμε στη stoiximan και αναλύουμε στο Arxondasbet.com.

Ντέρμπι παραμονής στην πρωτεύουσα με την Ουνιόν Βερολίνου να υποδέχεται την Πάντερμπορν και εφ όσον η γηπεδούχος δεν ηττηθεί εξασφαλίζει την συμμετοχή της και την νέα σεζόν στην Bundesliga.

Η Ουνιόν Βερολίνου πήρε μια δίκαιη νίκη στο ματς με την Κολωνία και στην ουσία απέκτησε αέρα παραμονής που δύσκολα θα αλλάξει.

Με νίκη και σε αυτό το ματς (και) λόγω προγράμματος των ομάδων που είναι από κάτω της βαθμολογικά εξασφαλίζει την παραμονή της, χωρίς να καίγεται για τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς που έχει να δώσει και κυρίως αυτό της τελευταίας αγωνιστικής με την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Στα υπέρ της ότι κατάφερε να κερδίσει χωρίς την παρέμβαση των σκόρερς της Sebastian Andersson (12) και Marius Bulter (7) που θα δώσουν το παρόν και σε αυτό το ματς.

Σημαντική είναι η επιστροφή του μέσου Robert Andrich ενώ δεν έχει απουσίες βασικών παικτών από κάρτες ή τραυματισμούς.

Η Πάντερμπορν πάλεψε τα ματς μετά την διακοπή και αν και ήταν με καλύτερες προοπτικές από την αντίπαλο της στο ξεκίνημα της σεζόν τελικά είναι στην ουσία η πρώτη ομάδα που μετά και τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής θα αποχαιρετήσει επίσημα την κατηγορία.

Μαθηματικά δεν έχει ακόμη γίνει όμως χρειάζεται μόνο νίκες και να χάνουν σε όλα υπόλοιπα ματς οι αντίπαλοι της κάτι που είναι αδύνατον να συμβεί. Αξίζει να παρακολουθείται την πτώση αποδόσεων στις τιμές στοιχήματος.

Οι δυο ομάδες έχουν τους παίκτες με τις περισσότερες κάρτες με κορυφαίο στην Bundesliga τον Klaus Gjasula της Πάντεμπορν με 17 και ακολουθούν στην λίστα οι Robert Andrich (11) και Marvin Friedrich (9) από την άλλη πλευρά.

Ο άσσος κρίνεται παντελώς ασύμφορος στις στοιχηματικές, όχι όμως και το ρίσκο για το κιτρίνισμα σε ένα ματς που έχει χαρακτήρα ντέρμπι και όπου οι πρωταγωνιστές στις ποινές θα είναι όλοι παρόντες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 4.5 yellow cards (2.02) στο Stoiximan.gr

Επισκεφθείτε το Arxondasbet.com το αρχαιότερο σίτε -από το 2000- Δωρεάν προγνωστικών στην Ελλάδα, διαβάστε τα διάσημα προγνωστικά του Άρχοντα με καθημερινές αναλύσεις και μοναδικά στατιστικά στα παιχνίδια ημέρας. Παράλληλα θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές και online casino στην Ελλάδα, ενώ δείτε ακόμα το κανάλι μας στο Youtube ArxondasBet και ακολουθήστε μας στα social media.