Με απινιδωτές εξοπλίζονται τα δημοτικά γήπεδα

Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια για τη χρήση απινιδωτή, στα αθλητικά σωματεία

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια για τη χρήση απινιδωτή στα αθλητικά σωματεία του Δήμου Αρταιων, η οποία έρχεται ως συνέχεια του εξοπλισμού των δημοτικών γηπέδων με αυτόματους απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας.
Στόχος, να δημιουργηθούν ασφαλείς συνθήκες αλλά και άμεση επέμβαση σε έκτακτες περιπτώσεις καρδιακής ανακοπής στους αθλητικούς χώρους.
Ειδικότερα για την ασφάλεια των αθλητών και τις ανάγκες των τοπικών ομάδων ποδοσφαίρου παραδόθηκαν στους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων του Δήμου απινιδωτές, με τους οποίους εξοπλίστηκαν τα γήπεδα για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

” Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συνεργασία, το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού του Δήμου Αρταίων, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, διασωστών και ναυαγοσωστών και το τμήμα Ερυθρού Σταυρού Άρτας Περιφερειακό Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ. Οι κοινωνικές μας δράσεις δεν σταματούν εδώ. Προχωράμε με σεβασμό και διακριτικότητα με προληπτικούς ελέγχους, με ενημέρωση σε θέματα υγείας σε όλο το εύρος του Δήμου μας”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Παναγιώτης Γαλάνης.