
Με ισοπαλία έφυγε η Αναγέννηση Άρτας από τα Γιάννενα
Με 0-0 έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την Αναγέννηση Άρτας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής. Η Αναγέννηση πήρε θετικό αποτέλεσμα στα Γιάννινα μετά από 55 χρόνια από το μακρινό ’70, όταν στις 2 Μαίου 1971, το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Προηγήθηκε η Αναγέννηση στο 14’ με τον Κουτσογεώργο και ισοφάρισε ο ΠΑΣ στο 68’ με τον Χουρίδη στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο ΠΑΣ, και δημιούργησε προϋποθέσεις να ανοίξει το σκορ, σε αντίθεση με την Αναγέννηση που είχε συνεχώς στραμμένη την προσοχή στα νώτα της.
Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αφού και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, καλές και κακές στιγμές με τον ΠΑΣ καλύτερο μέχρι το 60’ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Αναγέννηση στο τελευταίο ημίωρο η βγήκε μπροστά της και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες να πάρει και τη νίκη.
Από τον ΠΑΣ Γιάννινα κορυφαίος ο Ζδράβος και οι Μπελεβώνης, Κιτσάκης.
Από την Αναγέννηση Άρτας ξεχώρισαν ο τερματοφύλακας Νίκου και οι νεαροί Δρόσος, Άνθης.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χρήστος Ράπτης): Κολιοφούκας, Ζδράβος, Κιτσάκης, Πότσης, Γκόγκας, Καφενζής, Τσιάμης (75’ Φερεντίνος), Μπελεβώνης, Πάνος (79’ Σίντος), Μπαλλάς, Τζοβάρας (67’ Γκόγκος).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Νίκου, Ράικος, Δημουλάς, Μελιόπουλος, Παππάς (84’ Τζουμάκας), Άνθης (84’ Χρήστου Ν.), Καπετάνος (70’ Γιάννης), Δρόσος (73’ Ροβίνας), Μανιώτης, Λιόλιος (70’ Νάστος), Τσούτσης.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
– ΑΣ Βατολάκου – Καστοριά 0-1
– Μακεδονικός Σιάτιστας – Εορδαϊκός 0-0
– Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας – Θύελλα Κατσικά 4-1
– Δόξα Μασχολουρίου – Νάουσα 1-0
– ΠΑΣ Γιάννινα – Αναγέννηση Άρτας 0-0
Ρεπό: Βέροια
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας 3
Δόξα Μοσχολουρίου Καρδίτσας 3
Καστοριά 3
Αναγέννηση Άρτας 1
Εορδαϊκός 1
Μακεδονικός Σιάτιστας 1
ΠΑΣ Γιάννινα 1
ΑΣ Βατολάκκου Γρεβενών 0
Βέροια 0
Θύελλα Κατσικά 0
Νάουσα 0