Ενημερωτική καμπάνια, του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, για το πρόγραμμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ»

Μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, περιόδευσαν την Παρασκευή 12/6, στην κεντρική αγορά των Ιωαννίνων, μαζί με τον Ευρωβουλευτή Κ. Αρβανίτη, την Βουλευτή Ιωαννίνων Μ. Τζούφη και τους πρ. βουλευτές Γ. Στέφο και Χ. Μαντά.

Στις συζητήσεις με τον κόσμο της αγοράς και εργαζόμενους συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με τα προβλήματα στην ρευστότητα των μικρών επιχειρήσεων, την υποτονική κίνηση στην αγορά, την εκ περιτροπής εργασία κλπ. Κοινή μας διαπίστωσηότι το μεγάλο πρόβλημα, πέρα από την αβεβαιότητα της υγειονομικής κρίσης, είναι ότι δεν υπάρχει εισόδημα στον κόσμο, ούτε βγαίνει μεροκάματο στις μικρές επιχειρήσεις. Ο κόσμος της αγοράς άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχίαγια την μη επιστρεπτέα ενίσχυση των 3 δις. Στις μικρές επιχειρήσεις, για την ενεργοποίηση της Αναπτυξιακής τράπεζας και την νομοθέτηση των μικροπιστώσεων, όπως επίσης και τις προτάσεις μας επιδότησης της εργασίας, ιδιαίτερα στην εστίαση και τον Τουρισμό, καθώς και την πρόταση για το έκτακτο κοινωνικό εισόδημα που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά.

Το Σάββατο 13/6 η περιοδεία συνεχίστηκε στην πόλη της Κόνιτσας, όπου συναντηθήκαν με τον Δήμαρχο κ. Ν. Εξάρχου και δημοτικούς συμβούλους, επισκεφθήκαν το Κέντρο Υγείας και την δομή Ψυχικής Υγείας «Νόστος», όπου συναντηθήκαν με μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ψ.Ε.Π., τον επιστημονικό υπεύθυνο κ. Β. Παππά και πολλούς εργαζόμενους της δομής.