Παναθηναϊκός: Το πρωτάθλημα τελείωσε, ο Δώνης φεύγει

Η φετινή χρονιά στη Super League τελείωσε με τους Παναθηναϊκό και Γιώργο Δώνη να σταματούν κι επίσημα τη συνεργασία τους έπειτα από δύο χρόνια. Πριν συνεχίσουμε με το άρθρο μας, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως στο bet-on-arme.com, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η bet365

Ο Δώνης κατάφερε να πετύχει στον Παναθηναϊκό
Ο Γιώργος Δώνης ήρθε για μια διετία στον Παναθηναϊκό κατάφερε να δώσει πολλές απαντήσεις σ’ όλους εκείνους που δεν τον πίστευαν και τον αμφισβήτησαν. Κατάφερε να κερδίσει με το σπαθί και τη δουλειά του την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου και παράλληλα ο ίδιος έδωσε πράγματα σ’ έναν Παναθηναϊκό που δε βρισκόταν και στο καλύτερο φεγγάρι της σύγχρονης ιστορίας του.

Για την ακρίβεια τα διοικητικά κυρίως και μετέπειτα τα αγωνιστικά προβλήματα ήταν πολλά με την ομάδα να έχει αποχή από τους τίτλους και τον κόσμο της να βρίσκεται σε μια μόνιμη κόντρα μεταξύ του.

Σταδιακή άνοδος παρά τα προβλήματα
Το καλοκαίρι του 2018 που ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Δώνης, οι πράσινοι θα ξεκινούσαν το πρωτάθλημα έχοντας δεχθεί τιμωρία -6 βαθών και με νεανικό ρόστερ, καθώς μεταγραφές δεν μπορούσαν να γίνουν λόγω τιμωρίας.

Οι περισσότεροι φίλαθλοι τότε δεν πίστευαν ούτε στον Έλληνα τεχνικό ούτε στα παιδιά που είχε το ρόστερ της ομάδας. Κι όμως η πορεία του συλλόγου ειδικότερα στον πρώτο γύρο ήταν συγκλονιστική, το -6 έσβησε αμέσως και οι εμφανίσεις ήταν εξαιρετικές.

Ο κόσμος άρχισε να έρχεται στο γήπεδο και ήταν ξανά δίπλα στην ομάδα που τερμάτισε στην 8η θέση έχοντας 36 βαθμούς. Η φετινή και τελευταία σεζόν ήταν καλύτερη από πλευράς απόδοσης. Η ομάδα προχώρησε σε μεταγραφές, ενισχύθηκε και κράτησε και ορισμένα νεαρά παιδιά, τα οποία είχαν συντελέσει στην περσινή καλή εικόνα του Παναθηναϊκού. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι πράσινοι να τερματίσουν στην τέταρτη θέση, έχοντας 44 βαθμούς κι αν δεν είχαν την τιμωρία θα έπαιζαν τη νέα σεζόν στην Ευρώπη.

Ο Γιώργος Δώνης φεύγει με ψηλά το κεφάλι, έχοντας αποδείξει ότι δεν ήταν τελειωμένος κι έχοντας αφήσει εξαιρετικές βάσεις για τον επόμενο προπονητή που θα τον διαδεχθεί.