Δωρεά σοκολατοβιομηχανίας ΙΟΝ προς το δημοτικό σχολείο ΕΛΕΟΥΣΑΣ

Τη Σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ επισκέφθηκαν μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4θεσιου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας την Παρασκευή 29/03/2019, προκειμένου να ευχαριστήσουν τη Διεύθυνση για την ευγενική προσφορά που πραγματοποίησε προς το σχολείο τους.
Η Σολοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ δια του εκπροσώπου της κ. Ιωάννη Λιόντο δώρισε στο Δημοτικό Σχολείο Ελεούσας χρηματικό ποσό για την αγορά τεχνολογικού υλικού καλύπτοντας έτσι μια χρόνια πάγια ανάγκη του σχολείου.

Το 4θεσιο Δημοτικό Σχολείο Ελεούσας τη σχολική χρονιά 2018-2019 απέκτησε Ετικέτα σχολείου e-Twinning, έγινε δηλαδή επίσημο μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου e-Twinning, ενός Ευρωπαϊκού δικτύου σχολείων που προωθούν τη χρήση ψηφιακών πρακτικών καθώς και καινοτόμων και δημιουργικών προσεγγίσεων στη μαθησιακή διαδικασία. Το μοναδικό σχολείο στην Άρτα που κατάφερε να γίνει μέλος και να διακριθεί σε αυτό το πρόγραμμα και όλα αυτά με ανύπαρκτα τεχνολογικά μέσα και με τη σπουδαία προσπάθεια των εκπαιδευτικών και των μαθητών.

«Σε αυτή την προσπάθεια στάθηκε υποστηρικτής η Σοκολατοβιομηχανία ΙΟΝ.
Εκ μέρους της σχολικής κοινότητας του Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας παραδόθηκε στον κ. Λιόντο, Διευθυντή της Σοκολατοβιομηχανίας ΙΟΝ, ευχαριστήρια επιστολή και ένα αναμνηστικό ευχαριστήριο δώρο φτιαγμένο από τα παιδιά του σχολείου.

Ευχαριστήρια Επιστολή

«Εκ μέρους της σχολικής κοινότητας του Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας (Εργατικές Κατοικίες Άρτας), μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη σημαντική δωρεά σας για την κάλυψη βασικών αναγκών σε ηλεκτρονικό υλικό και μέσα διδασκαλίας (έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα πλαστικοποιητή).
Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στη σημερινή εποχή θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!» σημειώνει ανακοίνωση που υπογράφει η Σχολική κοινότητα του Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας