"Δυναμική Πρωτοβουλία" στο Τετράκωμο

Ο Ανεξάρτητος Συνδυασμός της Τοπικής Κοινότητας Τετρακώμου του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων “Δυναμική Πρωτοβουλία” εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης αποφασίσαμε, ως ενεργοί πολίτες του Τετρακώμου, να προχωρήσουμε στην ίδρυση ενός ανεξάρτητου τοπικού συνδυασμού, θέλοντας να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που δίνει ο “Κλεισθένης I” στις τοπικές κοινότητες.
Απευθυνόμαστε λοιπόν σε όλους τους συγχωριανούς μας, διεκδικώντας την ψήφο τους στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, για την ανάδειξη ενός τοπικού συμβουλίου, το οποίο θα λειτουργήσει ενωτικά, μακριά από εγωισμούς, ηγεμονικές συμπεριφορές και προσωπικά οφέλη, συμβάλλοντας έτσι καταλυτικά στην ανάπτυξη του χωριού μας και θα φροντίσει ώστε τα αυτονόητα να μην προβάλλονται ως επιτεύγματα.

Οι υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού μας είναι οι :
Γαλάνης Βασίλειος του Χρήστου
Διονύσης Τάκης του Θεοδώρου
Λιανού – Μαγγιώρη Σοφία του Καίσαρα
Μακρής Απόστολος του Νικηφόρου
Τσιοφύλα Γεωργία του Φωτίου

ΜΕ ΤΙΜΕΣ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Με αστυνομικές τιμές και με πένθιμα εμβατήρια τελέστηκε στην Άρτα η κηδεία του 39χρονου αστυνομικού Hλία Καλαϊτζή που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια πεζοπορίας πέφτοντας σε χαράδρα στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράς Μονής Στομίου …
Οι συνάδελφοί του, οι συγχωριανοί του, οι φίλοι του ήταν πλάι στο φέρετρο που ήταν σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη για το “ύστατο χαίρε” και για να συμπαρασταθούν στους γονείς του, στη σύζυγό του και στα παιδιά του.
Βαρύ το πένθος και για την αστυνομική οικογένεια της Πρέβεζας όπου υπηρετούσε ο εκλιπών, με τους συναδέλφους του να κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό οικογενειάρχη και έναν εξαίρετο Αστυνομικό.

Καταστροφές από το χαλάζι στον κάμπο της Άρτας
Το χαλάζι που έπεσε στην Άρτα προκάλεσε μεγάλη καταστροφή στα ακτινίδια. Από την χαλαζόπτωση την περασμένη παρασκευή που κάλυψε χωριά του κάμπου με επίκεντρο το Πολύδροσο., Καλογερικό, Ανέζα, Ψαθοτόπι, Κωστακιούς, και άλλα χωριά προκάλεσε εκτεταμένη, έως και 100%, ζημιά στα ακτινίδια.
Ζημιές έχουν υποστεί βέβαια και τα εσπεριδοειδή.
«Έριχνε χαλάζι σε μέγεθος φουντουκιού για μισή ώρα πάνω από το Πολύδροσο» μας λένε οι κάτοικοι φανερά αναστατωμένοι για το φαινόμενο.
Ο ΕΛΓΑ ευτυχώς έχει προχωρήσει σε αναγγελία ζημιών για όλες αυτές τις περιοχές και μπράβο του.Οι παραγωγοί για τις επόμενες 15 μέρες μπορούν να απευθύνονται στον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ στο Δημαρχείο της Άρτας για να υποβάλλουν δηλώσεις ζημίας.
Τις προηγούμενες μέρες όλα τα κανάλια είχαν ανταπόκριση και ρεπορτάζ από άλλες πληγείσες περιοχές της χώρας μας, για ίδια προϊόντα με τα δικά μας αλλά και για άλλα.
Σε αυτό το νομό οι τοπικοί άρχοντες και οι παράγοντες για πιο πράγμα ενδιαφέρονται και θέλουν πάλι την ψήφο των αρτινών;;
Το θεωρούν άραγε μικρό το κακό , μικρό γεγονός η δεν το πήραν είδηση;

Η ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ υποψήφια δήμαρχος Αρταίων μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους επισκέφτηκε τον ΄Αγιο Σπυρίδωνα, όπου έγινε συζήτηση με τους κατοίκους για διάφορα θέματα που απασχολούν την κοινότητα
Παρουσίαση υποψήφιων συμβούλων
Η υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων και επικεφαλής της “Δημοτικής Αναγέννησης”, ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ οργανώνει τρεις εκδηλώσεις, όπου θα παρουσιάσει τομείς του προγράμματός και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανά περιοχή. Τα σημεία που θα γίνουν αυτές οι συναντήσεις μας θα είναι η Ροδαυγή, η Κορωνησία και η πόλη της Άρτας.
Το επόμενο Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στις 11.00. το πρωί, στην Ροδαυγή, θα παρουσιάσει κομμάτι του προγράμματος, καθώς και τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Ξηροβουνίου,

Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της Ε.Ε. στο Λουξεμβούργο
Την οικονομική στήριξη της Επιτροπής και την αλληλεγγύη της ΕΕ στους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς ζήτησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Στ. Αραχωβίτης, από το Λουξεμβούργο.
Στις 15 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο η τακτική σύνοδος του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας & Αλιείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τη xώρα εκπροσώπησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπο Κασίμη.

Οι συζητήσεις στο Συμβούλιο ξεκίνησαν με θέμα την «πράσινη αρχιτεκτονική» της μελλοντικής ΚΑΠ μετά το 2020. Ο κ. Αραχωβίτης τόνισε ότι η ΚΑΠ μπορεί και πρέπει να συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, ωστόσο έχουμε την υποχρέωση οι επιλογές μας να υπηρετούν τους κύριους στόχους της ΚΑΠ όπως ορίζονται στη Συνθήκη, και να ευθυγραμμίζονται με την ανάγκη για στήριξη της ευρωπαϊκής γεωργίας, αποσκοπώντας στην ενίσχυση της ζωτικότητας των αγροτικών περιοχών και της κοινωνικής συνοχής τους. Άλλωστε, τόνισε ο κ. Υπουργός, οι γεωργοί βιώνουν πρώτοι και πολύ έντονα τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, όντας θύματα και όχι θύτες.

Ακολούθως, υποστήριξε την ανάγκη απλούστευσης και παροχής ουσιαστικής ευελιξίας στα κράτη μέλη να συνδυάσουν τα εργαλεία της ΚΑΠ, χωρίς περιορισμούς, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της κοινωνικο-οικονομικής δομής τους, της δομής της γεωργίας τους και του φυσικού ανάγλυφού τους.
Επιπλέον, τόνισε την ανάγκη για εξαίρεση των μικροκαλλιεργητών από τους ελέγχους και τις κυρώσεις, για λόγους απλούστευσης αλλά και για λόγους ουσίας, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η βιωσιμότητα και η ανταγωνιστικότητα των μικρών εκμεταλλεύσεων.

Σύσκεψη στο Δημαρχείο για τον ΠΑΣ Γιάννινα
Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 με έγγραφό της προς το Δήμο Ιωαννιτών αιτήθηκε σύγκληση σύσκεψης ενόψει της ψήφισης από τη Βουλή των Ελλήνων πρότασης του Υφυπουργού κ. Γ. Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρει το έγγραφο, η υπό ψήφιση πρόταση θα δημιουργήσει αρνητικές εξελίξεις για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Για τους παραπάνω λόγους, συγκαλείται σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη 18/04/2019 και ώρα 14.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου “Α. ΤΣΑΚΑΛΩΦ”, με σκοπό τη στήριξη της προσπάθειας για την αποφυγή τέτοιων εξελίξεων.

Πρωτοβουλίες για τη διευκόλυνση της εκλογικής διαδικασίας
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μιχάλης Καλογήρου, ανέλαβαν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους πρωτοβουλίες για τη διευκόλυνση της εκλογικής διαδικασίας που αφορά τις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου 2019.

Ειδικότερα, οι ειδικές αποζημιώσεις των δικαστικών αντιπροσώπων αναμένεται να αυξηθούν κατά 30%, σε σχέση με τις αντίστοιχες εκλογές του 2014. Επιπλέον, λόγω των αυξημένων αναγκών και προκειμένου η εκλογική διαδικασία να κυλήσει απρόσκοπτα, για τους εκλογείς, για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και για τις εφορευτικές επιτροπές, αποφασίστηκε ότι στα εκλογικά τμήματα των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης, καθώς και σε μεγάλα εκλογικά τμήματα της περιφέρειας, οι εφορευτικές επιτροπές θα ενισχυθούν με δύο γραμματείς. Εξάλλου, τις επόμενες μέρες θα εκδοθεί εγκύκλιος σχετικά με τον τρόπο διευκόλυνσης της τήρησης των πρακτικών και εν γένει την εκλογική διαδικασία.

Έρχεται η νέα προκήρυξη για την Εξισωτική Αποζημίωση
Για την καλύτερη προετοιμασία των ενδιαφερόμενων αγροτών, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερώνει ότι το επόμενο διάστημα θα προκηρυχθεί το Μέτρο 13 «Ενισχύσεις σε περιοχές που χαρακτηρίζονται από φυσικά ή άλλα ειδικά µειονεκτήµατα», γνωστό ως «Εξισωτική Αποζημίωση», με βάση τη νέα οριοθέτηση των μειονεκτικών περιοχών.

Παράλληλα, με την υποβολή των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης (δηλώσεων ΟΣΔΕ) οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ελέγξουν εάν ανήκουν στις νέες μειονεκτικές περιοχές, έτσι ώστε να συμπληρώσουν το απαραίτητο πεδίο στην αίτηση και να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι θα εξακολουθήσουν να είναι δικαιούχοι εξισωτικής αποζημίωσης όσοι μένουν εκτός επιλεξιμότητας λόγω της νέας οριοθέτησης, για δύο ακόμα χρόνια, που είναι η μεταβατική περίοδος. Σύμφωνα με τον Κανονισμό, για το 2019 θα δικαιούνται μειωμένη εξισωτική αποζημίωση κατά 20% και για το 2020 μειωμένη κατά 50%, οπότε και εκείνοι θα πρέπει να συμπληρώσουν το αντίστοιχο πεδίο για τα δύο αυτά έτη.
Τονίζεται, επιπλέον ότι ο χάρτης με τις ορεινές περιοχές δεν έχει αλλάξει και, επομένως, ούτε οι επιλέξιμοι δικαιούχοι ενίσχυσης.

Ο Νότης Μαριάς ζητά στην Ευρωβουλή να ελεγχθούν τα δάνεια των ΜΜΕ στην Ελλάδα
Τον αποκλεισμό του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ από τα ΜΜΕ και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων κατήγγειλε, για μια ακόμη φορά, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο την Δευτέρα 15/4/2019 ο Πρόεδρος του Κόμματος, Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Κατά την παρέμβασή του ο Έλληνας Ευρωβουλευτής, εν όψει και των Ευρωεκλογών, αναφέρθηκε στο δημοκρατικό έλλειμμα, που εντοπίζεται στον αποκλεισμό από τα μέσα ενημέρωσης των κομμάτων που αρθρώνουν κριτική, λόγω των σχέσεων που έχουν εξυφανθεί μεταξύ τραπεζών, ΜΜΕ και δημοσκοπικών εταιρειών, ζητώντας έλεγχο των δανειοδοτήσεων των μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα.
Για τον αποκλεισμό του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ από τα ΜΜΕ και τις δημοσκοπήσεις έχει προηγηθεί διαμαρτυρία και από την Ομάδα των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και έπεται συνέχεια.

Προσλαμβάνονται 1.500 Πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης
Το Πυροσβεστικό Σώμα θα ενισχυθεί με την άμεση πρόσληψη 1.500 Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης, με σχέση ορισμένου χρόνου, διάρκειας 6 μηνών, για την Αντιπυρική περίοδο 2019. Το σχετικό αίτημα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υπογράφηκε ήδη από την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης και τον Υπουργό Οικονομικών. Θα ακολουθήσει η έκδοση της Προκήρυξης από το Υπ. Προστασίας του Πολίτη.

Ιωάννινα
2η Έκθεση μαθητικών έργων Επαγγελματικών Λυκείων στις 18 και 19 Απριλίου
Τη 2η Έκθεση μαθητικών έργων Επαγγελματικών Λυκείων με τίτλο «Το ΕΠΑΛ δημιουργεί-2019» διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στις 18 και 19 Απριλίου, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

Κύριος στόχος της έκθεσης, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου, αποτελεί η ανάδειξη του σύγχρονου και αναβαθμισμένου Επαγγελματικού Λυκείου, καθώς και των θεσμικών μεταρρυθμίσεων που υλοποιήθηκαν και αφορούν στην αναμόρφωση της δομής του, τη θεσμοθέτηση του «Μεταλυκειακού Έτους-Τάξης Μαθητείας», τη εφαρμογή του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ» και τη διεύρυνση της πρόσβασης των μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Πιο συγκεκριμένα, στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι τομείς και οι ειδικότητες που λειτουργούν στα Επαγγελματικά Λύκεια, οπτικό-ακουστικό υλικό και μαθητικά έργα που έχουν δημιουργήσει μαθητές και εκπαιδευτικοί. Επίσης, το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες, δρώμενα και συζητήσεις με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του χώρου της εργασίας.
Τέλος, την Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής πτυχίων Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης & Κατάρτισης των αποφοίτων του «Μεταλυκειακού Έτους-Τάξης Μαθητείας» των Επαγγελματικών Λυκείων της Περιφέρειας Ηπείρου.

* Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 09:00 έως τις 20:00, ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 17 Απριλίου και ώρα 17:30.
Συζήτηση: «Διασύνδεση των Επαγγελματικών Λυκείων με τις ανάγκες και τις αναπτυξιακές προτεραιότητες της Ηπείρου»
▪ Μερόπη Τζούφη (Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων)
▪ Τριαντάφυλλος Αλμπάνης (Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων)
▪ Παρασκευή Τσίλη (Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Ιωαννιτών)
▪ Αραμπατζής Ελευθέριος (Πρόεδρος ΔΣ της Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων)
▪ Εκπρόσωπος του 6ου Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό ενός εργαζόμενου στον Χ.Υ.Τ.Α. Κεφαλλονιάς. Εκφράζει ταυτόχρονα τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Το εργατικό δυστύχημα στον Χ.Υ.Τ.Α., που βρίσκεται στη θέση Κριτωνού (Ληξούρι) προκαλεί πολλά και εύλογα ερωτήματα, τα οποία θα πρέπει να απαντηθούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες και Υπουργεία, όπως επίσης και να αποδοθούν ευθύνες όπου και αν αυτές υπάρχουν. Η οικογένεια του 40χρονου εργαζόμενου πρέπει να μάθει ποια ήταν τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του ανθρώπου της. Το ίδιο και οι συνάδελφοι του που εργάζονται στον ίδιο χώρο.

Τον χώρο διαλογής απορριμμάτων του Χ.Υ.Τ.Α., εκεί όπου συνέβη το μοιραίο, σύμφωνα με πληροφορίες, τον διαχειρίζεται Ιδιωτική Εταιρεία. Και εδώ, πέραν του Εργατικού Ατυχήματος, που η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έχει αναδείξει ως ζήτημα που λαμβάνει τραγικές και ανησυχητικές διαστάσεις τα τελευταία χρόνια, ελλείψει προσωπικού και μη εφαρμογής της Νομοθεσίας για την Υγεία και την Ασφάλεια στους χώρους εργασίας, υπάρχουν και άλλα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει το Υπουργείο Εσωτερικών και ο Δήμος Κεφαλλονιάς.

Πέραν του ποιος και γιατί έβαλε τον ιδιώτη εργολάβο στον Χ.Υ.Τ.Α., η Ιδιωτική Εταιρεία πληρούσε τους όρους και τις προϋποθέσεις για την ανάληψη του έργου; Τηρούνταν οι κανόνες ασφαλείας στο χώρο διαλογής των απορριμμάτων; Ποιος έχει την ευθύνη και ποιος θα τιμωρηθεί για την ανθρώπινη ζωή που χάθηκε;
H απώλεια μίας ανθρώπινης ζωής συγκλονίζει και προκαλεί θλίψη και πόνο. Δεν έχει καμία σημασία για εμάς αν ήταν Δημοτικός Υπάλληλος ή εργαζόμενος Ιδιωτικής Εταιρείας. Καταγγέλλουμε όμως κατηγορηματικά τα παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες των Ο.Τ.Α. και των εργαζομένων προς όφελος των εργολάβων και των ιδιωτικών εταιρειών.

13ο Συμπόσιο Νευρολογίας, 18-21 Απριλίου 2019, ξενοδοχείο «Du Lac»
Μια ακόμη αξιόλογη εκπαιδευτική προσπάθεια της Ακαδημίας Νευροεπιστημών αποτελεί το 13ο Συμπόσιο Νευρολογίας , που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα.
Οι εργασίες του Συμποσίου θα λάβουν χώρα από τις 18 έως και τις 21 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο «Du Lac».
Σκοπός του Συμποσίου, είναι να συνεχίσει την μακρά εκπαιδευτική προσπάθεια, η επιτυχία της οποίας βασίζεται στην ενδελεχή συζήτηση κλινικών προβλημάτων από αναγνωρισμένους Έλληνες και ξένους κλινικούς ιατρούς κυρίως με τη μορφή της διαπραγμάτευσης περιστατικών που απασχολούν τον νευρολόγο στην καθημερινή κλινική πράξη.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Καθηγητή Νευρολογίας και προέδρου της Ακαδημίας Νευροεπιστημών κ. Σπυρίδωνα Κονιτσιώτη, η μοναδικότητα της οποίας έγκειται στα υψηλά ποσοστά παρακολούθησης, στην εξασφάλιση ενεργούς συμμετοχής όλων των συμμετεχόντων, στη μεθοδολογία επίλυσης διαγνωστικών και θεραπευτικών προβλημάτων στην κλινική νευρολογία και τη χορήγηση ξεκάθαρων πρακτικών συμβουλών από τους εγκυρότερους στο είδος τους ομιλητές.

Το πρόγραμμα εστιάζει στις κινητικές διαταραχές, σε συχνά ή σπανιότερα νευρολογικά νοσήματα και στην πολλαπλή Σκλήρυνση.
Φέτος το πρόγραμμα πρωτοτυπεί εισάγοντας την Κυριακή 21 Απριλίου διαδραστικό σεμινάριο με τίτλο «Τεχνικές Επικοινωνίας και συμβουλευτικής παρέμβασης σε ασθενείς με νευρολογικό νόσημα» προσεγγίζοντας τη σχέση ιατρού-ασθενή.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Ακαδημία Νευροεπιστημών
E-mail: skonitso@gmail.com, Τηλ. 6945499944