Σπύρος Ριζόπουλος προς Καχριμάνη: είναι η ώρα να πάτε για γκολφ

« Όταν σας «αδειάζει» η κυβέρνηση που σας επέλεξε κ. Καχριμάνη, για να διορθώσει το λάθος σας, είναι η ώρα να πάτε για γκολφ» αναφέρει στην ανακοίνωσή του επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος, στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Η εμμονή, και όχι μόνο, του Περιφερειάρχη να εμπλακεί στη διαχείριση των απορριμμάτων, φεσώνοντας με 4 και πλέον εκ. ευρώ τους Ηπειρώτες, ήταν πέρα για πέρα λανθασμένη, κάτι το οποίο οι «Ορίζοντες Ηπείρου» είχαν τονίσει από την πρώτη στιγμή, όταν ο επικεφαλής τους, Σπύρος Ριζόπουλος, πρώτος συνάντησε τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ υπογραμμίζοντάς του ότι η αρμοδιότητα διαχείρισης των απορριμμάτων είναι ξεκάθαρα υπόθεση του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης.

Ειρήσθω εν παρωδώ πριν μερικές μέρες βιάστηκε ο κ. Καχριμάνης να ανακοινώσει τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό και λίγες μέρες μετά μας έκανε γνωστό ότι τη νομική υπεράσπιση της περιφέρειας Ηπείρου στη διαμάχη με τον ΦΟΔΣΑ θα αναλάβει το υπουργείο οικονομίας και ανάπτυξης.
Είναι σαφές ότι νομικό τμήμα προτίμησε να «αδειάσει» τον κ. Καχριμάνη και αντί να ετοιμάσει στρατηγική νομικής υπεράσπισης, ετοίμασε τροπολογία για λυθεί το πρόβλημα.
Το άρθρο που περιλαμβάνεται σε προσθήκη- τροπολογία του Υπουργείου Ανάπτυξης σε σχέδιο νόμου του Υπουργείο Οικονομικών έρχεται να αφαιρέσει κάθε αρμοδιότητα διαχείρισης απορριμμάτων από την Περιφέρεια και ανοίγει τον δρόμο με συνοπτικές διαδικασίες ώστε το εργοστάσιο και όλη η διαχείριση να περάσει στον ΦΟΔΣΑ, όπως θα έπρεπε να έχει γίνει από την πρώτη στιγμή. Ξεδιαλύνει με άλλα λόγια κάτι που ισχύει σε όλη την χώρα και μόνο στην Ήπειρο δεν ήθελε (γιατί άραγε;) να καταλάβει ο κ. Καχριμάνης. (…)

Κύριε Καχριμάνη θα πρέπει επιτέλους να μάθετε να μας ακούτε μέχρι και την αποχώρησή σας για να σταματήσετε να είστε επικίνδυνος για την Ήπειρο.
Υ.Γ. 1 Πολλοί θα αναρωτιούνται με την επιλογή της παρομοίωσης του γκολφ στον τίτλο. Έχει όμως βάση, διότι στις ΗΠΑ όταν κλείνει ο κύκλος ενός πολιτικού, οι δικοί του άνθρωποι που είμαστε πεπεισμένοι ότι του κ. Καχριμάνη δεν του έχει μένει κανείς, παροτρύνουν τον κυβερνήτη, να αποσυρθεί και να απολαύσει τα εγγόνια του παίζοντας γκολφ
ΥΓ.2 Καιρός είναι οι υποστηρικτές του αντιΦΟΔΣΑ, δήμαρχοι κύριοι Ελισάφ, Πλιάκος, Έξαρχος, Σουκουβέλος, Τζαφέας, Καψάλης και Γεωργάκος να κόψουν το φλας αλλιώς. Είναι η εποχή του «σώζων εαυτών σωθήτω».