Άρτα: Συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη στις 22-03-2023 το απόγευμα στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε όταν, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον κατηγορούμενο στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών ότι διακινεί ναρκωτικά στην Άρτα, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ασυνόδευτο δέμα που περιείχε 5,09 γραμμάρια κοκαΐνης, το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε παραλάβει νωρίτερα από τον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων.
Ακόμη, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Ιωάννινα: Συνελήφθη οικιακή βοηθός για κλοπή 21.000 ευρώ
Στη σύλληψη ημεδαπής προχώρησαν στις 22-03-2023 το πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, στις 21-03-2023 το πρωί η ημεδαπή, ενώ απασχολούνταν για μικρό χρονικό διάστημα σε σπίτι υπερήλικα, έχοντας αναλάβει τη φροντίδα του, αφαίρεσε χωρίς να γίνει αντιληπτή το χρηματικό ποσό των -21.000- ευρώ από συρτάρι.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξακριβώθηκαν τα πλήρη στοιχεία της γυναίκας και κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Στην κατοχή της και στο σπίτι της βρέθηκε και κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των -4.750- ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.