ΣΟΚ στην κοινωνία της Άρτας από τον θάνατο του βρέφους

Σε κατάσταση-σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η τοπική κοινωνία, από την θλιβερή είδηση του θανάτου του βρέφους το οποίο ξέχασε ο πατέρας του στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, το πρωί της Τρίτης (9/5) σε δρόμο της Άρτας
Το βρέφος έμεινε εκτεθειμένο στον ήλιο χωρίς οξυγόνο ενώ κανείς δεν είδε το παιδί που ήταν στο αυτοκίνητο που παρέμεινε μόνο του για τουλάχιστον πέντε ώρες στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό του, μέχρι να συνειδητοποιήσει ο 35χρονος πατέρας τι είχε συμβεί και να σπεύσει να το μεταφέρει στο Νοσοκομείο της Άρτας, όπου εκτυλίχθηκαν στιγμές αρχαίας τραγωδίας.
Ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία με τον 35χρονο σύζυγό της, της 27χρονης μητέρας που πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό να παραλάβει το παιδί και όταν της είπαν δεν έφτασε ποτέ εκεί για να συνειδητοποιήσουν πως το βρέφος είχε ξεχαστεί στο αυτοκίνητο.
Το βρέφος είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του όταν έφτασαν στο μέρος που ήταν σταθμευμένο το αμάξι και ο πατέρας μετέφερε το παιδί σε κατάσταση-σοκ στο Νοσοκομείο, όπου όλοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές έπεσαν πάνω στο παιδί, έκαναν ότι μπορούσαν αλλά δεν αρκούσαν για να το επαναφέρουν στη ζωή.
Ο πατέρας επιχείρησε να αυτοκτονήσει αλλά με παρέμβαση των γιατρών ήταν άμεση και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ενώ του χορηγούνται κατασταλτικά φάρμακα λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Σε φύλαξη στο Νοσοκομείο βρίσκεται και η μητέρα καθώς είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, συνεχίζει να είναι σε κατάσταση-σοκ, ζητάει διαρκώς το μωρό της και οι γιατροί προκειμένου να παραμείνει ήρεμη της χορηγούν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.