Παναγιώτης Δουδωνής στην Άρτα

«Το ΠΑΣΟΚ πιο ισχυρό στην κάλπη της 25ης Ιουνίου»

Ο Παναγιώτης Δουδωνής, Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής μίλησε το βράδυ της Τρίτης σε συγκέντρωση μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ στην Άρτα.
Μιλώντας για το διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου ο κ. Δουδωνής υπογράμμισε πως στο ΠΑΣΟΚ θέλουμε να είμαστε η κύρια και πλέον αποτελεσματική δύναμη της αντιπολίτευσης. Αυτό σημαίνει την άνοδο των ποσοστών μας, σε ποσοτικό επίπεδο και σε ποιοτικό επίπεδο, για να κάνουμε την πλέον αποτελεσματική αντιπολίτευση σε μία κυβέρνηση, η οποία κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας της, είχε χαρακτηριστεί από πολύ έντονα φαινόμενα αλαζονείας, διαφθοράς, απευθείας αναθέσεων.

«Εμείς και μέσα και έξω από τη Βουλή, στους κοινωνικούς χώρους στα ΜΜΕ, θα ασκήσουμε αυτή την αποτελεσματική αντιπολίτευση» τόνισε ο κ. Δουδωνής, αφού εφόσον αναδειχθεί ακόμα ισχυρότερο το ΠΑΣΟΚ από την κάλπη της 25ης Ιουνίου θα αποτελέσει το αποτελεσματικό εμπόδιο για την εφαρμογή της κρυφής ατζέντας της Νέας Δημοκρατίας.
Μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ- KINHMA ΑΛΛΑΓΗΣ Παναγιώτης Δουδωνής τόνισε εμφαντικά πως “Αυτή η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου θα είναι η μέρα της ανατολής του ήλιου του ΠΑΣΟΚ ξανά στην Ελλάδα και στην Πρέβεζα, με μία έδρα από τον λαό της Πρέβεζας στο ΠΑΣΟΚ” με τον συγκεντρωμένο κόσμο να χειροκροτεί παρατεταμένα.

Ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για “fake news”, αναφορικά με την φορολογική πολιτική του Κινήματος και ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μία συγκεκριμένη πολιτική με στόχο να βοηθήσει τους χαμηλόμισθους, τους ανέργους, τη μεσαία τάξη, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες, κάνοντας ειδικά αναφορά στον αγροτικό κόσμο. Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Δουδωνής ζήτησε να στηρίξουν το κίνημα και να τo ξανακάνουνε όλοι μαζί , όπως είπε , το δημοκρατικό σπίτι της Ελληνίδας και του Έλληνα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας, οι υποψήφιοι βουλευτές Χρήστος Γκόκας, Χρήστος Μέγας, Κατερίνα Ρίζου, Χριστίνα Μαράτη, ο πρώην βουλευτής και υπουργός Θόδωρος Κολιοπάνος, ο πρώην Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης, και πολλά μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ.