Εξαπάτηση ιδιοκτήτη καταστήματος εμπορίας οικοδομικών υλικών

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση –δράστης 27χρονη ημεδαπή
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 27χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη
Η 27χρονη με τη μέθοδο της «τηλεφωνικής απάτης» κατάφερε να αποσπάσει χρηματικό ποσό από τον παραπάνω ιδιοκτήτη καταστήματος, με το πρόσχημα υποτιθέμενης αγοράς οικοδομικών υλικών
Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, περίπτωση απάτης σε βάρος ιδιοκτήτη καταστήματος εμπορίας οικοδομικών υλικών στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 27χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, ενώ αναζητείται συνεργός της.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, την (12-06-2019) το πρωί, οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά στο ανωτέρω κατάστημα και με το πρόσχημα παραγγελίας οικοδομικών υλικών, κατάφεραν με ψευδή στοιχεία (αποστολή μέσω viber, τραπεζικού αντιγράφου μεταφοράς χρημάτων μεγαλύτερου χρηματικού ποσού που υποτίθεται ότι κατατέθηκε εκ παραδρομής) να αποσπάσουν χρηματικό ποσό.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Σε χωριό του Δήμου Αρταίων
Συνελήφθη 53χρονος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, στις 12-08-2019 το μεσημέρι σε χωριό του Δήμου Αρταίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 53χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε στοχευμένη έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 53χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
•τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,6 έως 3,6 μέτρων, φυτεμένα στον αύλιο χώρο της οικίας,
•συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -7,42- γραμμαρίων.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Παράνομο κάμπιγκ
Συνελήφθησαν, στις 13-08-2019 νωρίς το πρωί στην παραλία Κερέντζας Βαλανιδορράχης Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαναρίου Πρέβεζας, δέκα άτομα, πέντε ημεδαποί (ηλικίας από 37 έως 65 ετών) και πέντε αλλοδαποί (ηλικίας από 32 έως 75 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις ειδικών ποινικών νόμων που αφορούν στην εγκατάσταση τροχόσπιτων και σκηνών σε αιγιαλούς.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων σε τουριστικές και παραλιακές περιοχές, οι παραπάνω κατηγορούμενοι κατελήφθησαν από τους αστυνομικούς να έχουν προβεί στην παραλία Κερέντζας Βαλανιδορράχης Πρέβεζας στην εγκατάσταση -κατά περίπτωση- ρυμουλκούμενων τροχόσπιτων και σκηνών.
Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαναρίου Πρέβεζας.