Δήλωση υποψηφιότητας του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΚΑΝΑΡΑ με την υποψήφια δήμαρχο ΑΡΤΑΙΩΝ ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ- ΚΟΙΛΙΑ

Γεννήθηκα στην Άρτα το 1969 και υπηρέτησα σε διάφορες επιτελικές θέσεις ως Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος. Συγκεκριμένα Λιμενάρχης Καστελόριζου και Μενιδίου Αιτωλοακαρνανίας. Ως απόστρατος πλέον, δραστηριοποιούμαι στον γεωργικό κλάδο που ως γνωστόν έχει ιδιαίτερη σημασία για την οικονομία του τόπου μας και την ανάπτυξή του. Είμαι παντρεμένος με την νηπιαγωγό Ιωάννα Σκούφου και έχω τρία παιδιά την Βάσια, την Δανάη και τον Δημήτρη.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά για πρώτη φορά είναι σίγουρα μια πρόκληση. Ανέκαθεν με ενδιέφερε να ασχολούμαι με την πόλη μας και έχοντας παιδιά σε διάφορες ηλικιακές βαθμίδες συνομιλώ με όλες τις ηλικίες και τον δυο φύλων, συμμερίζοντας τις ανησυχίες τους.
«Δεν μπορούμε να ζητάμε αλλαγές, ανατροπές και υπερβάσεις, όταν δεν είμαστε οι ίδιοι εκεί. Γιατί η αδράνεια δηλώνει “συνενοχή”». Ο καθένας μας έχει κάτι να προσφέρει με τις γνώσεις και την πείρα του. Όταν πραγματικά αγαπάς τον τόπο σου, έχεις υποχρέωση να το δείχνεις, γιατί το σήμερα και το αύριο είμαστε όλοι εμείς που ζούμε σε αυτόν τον τόπο.
Έχοντας επισκεφτεί πολλές περιοχές της Ελλάδας θεωρώ, ότι έχουμε μείνει αρκετά πίσω σε υποδομές, αρκετές εκ των οποίων θα έπρεπε να έχουν υλοποιηθεί και πρωτύτερα από τους τωρινούς τοπικούς άρχοντες, ωστόσο όπως κι εσείς θα διαπιστώνετε οι «κόποι» τους μάλλον δεν είναι επαρκείς. Στόχος μου λοιπόν, είναι η απομυθοποίηση της επικρατούσας αντίληψης ότι «όλοι ίδιοι είναι».

Την Τζένη Ταπραντζή την εμπιστεύτηκα, την εκτιμώ και προχωρώ μαζί της, μαζί με όλους τους συνεργάτες της. Την θεωρώ την πιο ικανή να διαχειριστεί αυτό το δύσκολο έργο, καθώς έχει μια μακρά πορεία και πολλές γνώσεις πάνω στα πολιτικά τεκταινόμενα του δήμου μας.
Μια εποχή φεύγει και μια νέα έρχεται!!!