Δήλωση Χρ. Τσιρογιάννη για την υποψηφιότητα του Προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου

Αναφορικά με δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το ενδεχόμενο διεκδίκησης εκ μέρους μου της Προεδρίας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Ηπείρου, θέλω να επιβεβαιώσω ότι πράγματι υπήρξε κρούση στο πρόσωπό μου από ανώτερα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ωστόσο, η δέσμευσή μου προς τους Αρτινούς συμπολίτες μου, δεν μου επιτρέπει την χρονική αυτή συγκυρία να ασχοληθώ με τρόπο συστηματικό και υπεύθυνο, όπως θεωρώ ότι θα όφειλα και οφείλει ο κάθε Πρόεδρος της ΠΕΔ , με τα ευρύτερα θέματα των Δήμων της Ηπείρου.

Το ενδιαφέρον και η αγωνία μου, αφορά τον Δήμο μου, και την υλοποίηση των δεσμεύσεων της Δημοτικής μας Αρχής για τα έργα που θα αλλάξουν την ταυτότητα του Δήμου μου, που έχω την τιμή και την ευθύνη να διοικώ και της καθημερινότητάς των συμπολιτών μου.
Ευχαριστώ, όλους εκείνους που είδαν στο πρόσωπό μου έναν εν δυνάμει άξιο εκφραστή της ΠΕΔ Ηπείρου.
Στον στόχο για οικονομική αυτοτέλεια και διοικητική αναδιοργάνωση των δήμων, βιώσιμης περιβαλλοντικής ανάπτυξης και ενδυνάμωσης των τοπικών μας κοινωνιών, θα είμαι δυναμικά παρών από την θέση την οποία μου εμπιστεύθηκαν οι συμπολίτες μου, ως Δήμαρχος Αρταίων.