Εγκαίνια της 7ης Πανελλήνιας Έκθεσης και της Εμποροπανήγυρης Άρτας

Με την παρουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Άρτας κ.κ. Καλλίνικου του Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη Περικλή Μίγδου, του προέδρου του Επιμελητηρίου Γιάννη Γκολομάζου, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρη Χουλιάρα, πολλών Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων και πλήθος κόσμου εγκαινιάσθηκε η 7η Πανελλήνια Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη Άρτας την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Η διοργάνωση που εδώ και χρόνια αποτελεί θεσμό για την περιοχή καταλαμβάνει χώρο 2.300 τετραγωνικών και κύριος στόχος είναι να στηριχθεί η τοπική οικονομία και να προβληθεί Πανελλαδικά η Άρτα.

Η διοργάνωση είναι του Δήμου Αρταίων και της Αναπτυξιακής του ΑΔΑΕ-ΟΤΑ με τη συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Άρτας και του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, θα διαρκέσει έως τις 3 Οκτωβρίου και κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθεί μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων.
Το ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης είναι 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα με 10:30 το βράδυ. Σαββατοκύριακο 10 το πρωί με 11 το βράδυ.