Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Διευθυντή Αστυνομίας Άρτας Ευάγγ. Αναγνωστάκη

Στο πλαίσιο ανάληψης των νέων του καθηκόντων ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας Ταξίαρχος Ευάγγελος Αναγνωστάκης, πραγματοποιεί εθιμοτυπικές συναντήσεις με τοπικούς φορείς της Άρτας. Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής έχει ήδη πραγματοποιήσει εθιμοτυπικέςσυναντήσεις με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Άρτας κ.κ. Καλλίνικο, την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, την Ανακριτή, με τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλειο Ψαθά καθώς επίσης και με τους Δημάρχους Αρταίων και Ν. Σκουφά. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ολοκληρώσει τον κύκλο των συναντήσεων και με τους άλλους Δήμους του νομού. Άπαντες οι φορείς συνεχάρησαν τον Ταξίαρχο για την ανάληψη της ηγεσίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Οι συναντήσεις εκτός του εθιμοτυπικού χαρακτήρα είχαν επίσης σκοπό την ενημέρωση για θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών. Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και εκατέρωθεν δέσμευση για συνεχή επικοινωνία και αγαστή συνεργασία με κοινό στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολιτών.

Στον Δήμαρχο Νικολάου Σκουφά
Τον νέο Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, Ταξίαρχο κ. Αναγνωστάκη Ευάγγελο, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του, υποδέχθηκε στο γραφείο του στην έδρα του Δήμου στο Πέτα, ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά, κ. Γιαννούλης Ευστάθιος.
Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν διάφορα θέματα που έχουν σχέση με ζητήματα αστυνόμευσης και ασφάλειας στο Δήμο και τονίστηκε η άριστη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Νικολάου Σκουφά και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας.
Ο κ. Γιαννούλης, καλωσορίζοντας στον τόπο καταγωγής του τον νέο Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, του ευχήθηκε δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.