Εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ

Το μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα, που εργάζεται σκληρά για να βελτιώσει τη ζωή των Ελλήνων πολιτών εξέπεμψε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψη του στο Γαλάτσι και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο της πόλης, όπου διεξάγονταν η διαδικασία για την ανάδειξη των προέδρων των Δ.Ε.Ε.Π., των μελών των Δ.Ε.Ε.Π., των προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. και των μελών των ΔΗΜ.Τ.Ε.,της Νέας Δημοκρατίας.

Ο βουλευτής Άρτας και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος, προσήλθε και ψήφισε και μετά έκανε την εξής δήώση: «Ψηφίσαμε σήμερα για την ανάδειξη των Προέδρων των Δ.Ε.Ε.Π., των μελών των Δ.Ε.Ε.Π., των Προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. και των μελών των ΔΗΜ.Τ.Ε.,της Νέας Δημοκρατίας.
Είναι ιδιαίτερης σημασίας το γεγονός ότι για πρώτη φορά εισάγεται η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Πρόκειται για το σύστημα Ζευς το οποίο είναι ένα αξιόπιστο και ασφαλές σύστημα ψηφοφορίας.
Αξίζει, επίσης, να παρατηρήσουμε ότι η ανανέωση του μητρώου μελών του κόμματος ανέδειξε κάτι πολύ ευχάριστο. Ένα στα τέσσερα μέλη της παράταξης προέρχεται από την ΟΝΝΕΔ και είναι έως 35 ετών! Οι νέοι μας εμπιστεύονται τις φιλελεύθερες αξίες και τα ιδανικά και αναγνωρίζουν το έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι δούλεψαν για τη σημερινή ημέρα. Νικητές και νικημένοι δεν θα υπάρχουν. Όλοι μαζί – ενωμένοι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλό του τόπου μας».

Ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΆΡΤΑΣ Νίκος Σπύρου, σε ανάρτησή του σημείωσε πως «Σήμερα είναι μια ημέρα γιορτής για την Νέα Δημοκρατία. Όλοι μαζί δίνουμε ένα δυναμικό παρών στην κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Άρτα. Στηρίζουμε την παράταξή μας στηρίζουμε την κυβέρνηση μας διασφαλίζοντας ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και τα παιδιά μας».
Ο πολιτευτής της ΝΔ Ντίνος Παπαδημητρίου, μετά την συμμετοχή του στην ψηφοφορία, σημείωσε «Εύχομαι σε όλες τις υποψήφιες και υποψηφίους καλή επιτυχία και να επισημάνω πως η Νέα Δημοκρατία, 47 χρόνια μετά την ίδρυσή της, με τις εσωκομματικές εκλογές, που αποτελούν πηγή ανανέωσης, συνεχίζει να τιμά την παράδοσή της, ως η μεγάλη λαϊκή παράταξη της χώρας που πρωταγωνιστεί πάντα στα μεγάλα διακυβεύματα, τις μεταρρυθμίσεις και τις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες με το βλέμμα στις επόμενες γενιές».

Μετά την ολοκλήρωση των εκλογών σε δήλωση του προέδρου ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας Νίκο Σπύρου, αναφέρονται τα εξής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδίας σε όσους έδωσαν το παρών με την ψήφο τους για την ανάδειξη των μελών της ΔΕΕΠ Άρτας.
Συμμετέχουμε όλοι μαζί στην κοινή μας προσπάθεια για την ανάδειξη της παράταξης μας και της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Προχωράμε ενωμένοι, προχωράμε μπροστά διασφαλίζοντας ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας και τα παιδιά μας.
Από αύριο συνεχίζουμε δυνατά όλοι μαζί».