Ε. ΛΙΑΚΟΥΛΗ: ομολογία χάους, το αίτημα της ΚΕΔΕ για τηλεδιάσκεψη με την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Με δημόσια δήλωσή της παρεμβαίνει η βουλευτής Λάρισας και Τομεάρχης Εσωτερικών του Κινήματος Αλλαγής, Ευαγγελία Λιακούλη, μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής του προέδρου της ΚΕΔΕ κ Παπαστεργίου, ο οποίος ζητά από τους συναρμόδιους υπουργούς κ.κ. Κικίλια, Θεοχάρη, Πέτσα και Χαρδαλιά τη σύγκλιση έκτακτης σύσκεψης με τηλεδιάσκεψη, με θέμα την αξιολόγηση της κατάστασης και της λήψης δέσμης μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της μετάλλαξης Δέλτα.

Συγκεκριμένα, η Τομεάρχης Εσωτερικών του Κινήματος Αλλαγής, επισημαίνει:
« Η Κυβέρνηση «των αρίστων», τελικώς δεν…αρίστευσε και δεν έπεισε τους πολίτες για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, παρά το γεγονός ότι ξόδεψε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού για την καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού, φτάνοντας μέχρι και το «χαρτζηλίκωμα» των νέων.
Τώρα επιστρατεύει τα πάντα και βεβαίως την αυτοδιοίκηση, την οποία καλεί να σηκώσει το βάρος του κρίσιμου αυτού θέματος και να συμβάλλει καθοριστικά στην επίσπευση των εμβολιασμών

Η Αυτοδιοίκηση όμως είναι …υποψιασμένη- ακόμη και η ομογάλακτη!
Παρά την αδιαμφισβήτητη αφοσίωση της ηγεσίας της, δεν μπορεί παρά ..κομψά να πει το αυτονόητο : ότι η από κοινού διαδικασία σχεδιασμού και συντονισμού του εμβολιασμού, απαιτεί ελάχιστη επαφή και στοιχειώδη συνεννόηση μεταξύ των συνεργαζόμενων μερών!
Αυτό ζήτησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ από την Κυβέρνηση, με επιστολή του, ζητώντας …τηλεδιάσκεψη για να συντονιστούν!
Τόση οργάνωση ακολουθεί τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης, που ούτε καν τα αυτονόητα προβλέπονται..

Κατά τα λοιπά, όλα πάνε καλά!
Η Μύκονος έκλεισε, η Μύκονος άνοιξε…
Τα κρούσματα αυξάνονται αλματωδώς, οι πολίτες είναι δύσπιστοι εξαιτίας των «μπρος-πίσω» της Κυβέρνησης και η χώρα βρίσκεται σε γενικευμένη, ιδιότυπη ομηρία, μαθητευόμενων μάγων.
Και όλοι πια εύχονται, τα χειρότερα να είναι πίσω μας και όχι μπροστά μας…»