Η επιχείρηση ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ Α.Ε. διευκρινίζει

Με επιστολή της προς την ΗΧΩ, οι ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ Α.Ε., αναφέρουν τα εξής:

«ΘΕΜΑ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Με έκπληξη διαβάσαμε άρθρο Στην ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ της 23/7/2019 όπου αναφέρεται η διένεξη με πρώην υπάλληλό μας, η οποία κατέληξε στην συγκεκριμένη διαδικασία νομικής πίεσης από την πλευρά του. Διαβεβαιώνουμε ότι η υπόθεση αυτή βρίσκεται στην τελική επεξεργασία λήξης της και θα έχει ολοκληρωτικά διευθετηθεί έως το τέλος της εβδομάδας, σαν αποτέλεσμα συνεννόησης ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όλα τα υπόλοιπα οικονομικά στοιχεία στα οποία γίνεται αναφορά, αφορούν παλαιότερες επιπλοκές και αποτελέσματα διαφωνιών με προμηθευτές της εταιρείας, οι οποίες έχουν όλες τακτοποιηθεί σε επίπεδο τόσο αποπληρωμής όσο και νομικής ακύρωσης συνεπειών.
Συγκεκριμένα η εταιρεία μας τα τελευταία 3 έτη στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης της, έχει αποπληρώσει & ρυθμίσει το σύνολο των οικονομικών της υποχρεώσεων ενώ ταυτοχρόνως κινείται με ρυθμούς ανάπτυξης που αγγίζουν το 25% ετησίως και έχει προχωρήσει σε αποσβέσεις που αγγιζουν τα 2,3εκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον, η εταιρεία μας δεν έχει χρέη σε κανένα προμηθευτή της, στο Δημόσιο ή σε εργαζόμενους, ο τραπεζικός δανεισμός της είναι ρυθμισμένος και προχωράει τον επιχειρηματικό της σχεδιασμό βασισμένη στους ανθρώπους της, την ποιότητα των προιόντων της και την προτίμησή των καταναλωτών της.
Αναμένουμε λοιπόν την άμεση αποκατάσταση της πραγματικότητας και την προβολή των προσπαθειών και των προιόντων μας από το site σας.

Πιστεύουμε ότι με αυτό τον τρόπο θα τιμήσετε μία σύγχρονη, δυναμική οικογενειακή επιχείρηση, η όποια ξεκινώντας μεσα στην οικονομική κρίση καταφέρνει να αναπτύσσεται συνεχώς προσφεροντας σήμερα πανω από 60 θέσεις εργασίας ενώ ταυτόχρονα διαθέτει αποδεδειγμένη εξωστρέφεια και φιλόδοξο BusinessPlan για το άμεσο μέλλον.

Με εκτίμηση
Σωκράτης Παναγιώτου»