Κάλεσμα από τον ΕΕΣ ΑΡΤΑΣ

Και αυτό το Πάσχα, να στηρίζουμε τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη.
Σε λίγες ημέρες όλοι μας, για άλλη μια φορά, ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε με την πρέπουσα κατάνυξη και λαμπρότητα τις χαρμόσυνες και κοσμοσωτήριες γιορτές του Πάσχα.

Είναι οι ημέρες που όλοι μας θέλουμε και καλώς θέλουμε να δίνουμε στους δικούς μας ανθρώπους και να παίρνουμε απ’ αυτούς αγάπη και χαρά. Και έτσι πρέπει να γίνεται.
Αυτό όμως δυστυχώς δεν ισχύει για όλους. Κάποιοι συμπολίτες μας είναι υποχρεωμένοι να «γιορτάσουν» ανεβαίνοντας τον καθημερινό «Γολγοθά» της επιβίωσής τους, που γίνεται όλο και πιο δύσκολος, καθώς όλο και περισσότερο αδυνατούν ή με πολύ μεγάλη δυσκολία μπορούν να καλύψουν τις πιο βασικές ανάγκες επιβίωσής τους όπως το φαγητό και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Αν αγνοήσουμε αυτούς τους συμπολίτες μας θα γιορτάσουμε άραγε πραγματικό Πάσχα;
Γι’ αυτό το Τμήμα μας συνεχίζοντας την προσπάθεια να στηρίζει, στο μέτρο του δυνατού, αυτούς τους συμπολίτες μας οργανώνει και γι’ αυτό το Πάσχα μια εκστρατεία συμπαράστασης στηριζόμενο, όπως πάντα, στις προσφορές συμπολιτών μας, καθώς, όπως είναι γνωστό δεν έχει άλλους πόρους ενίσχυσης. Σκοπός μας είναι κανένας να μη μείνει χωρίς ένα δεματάκι με πράγματα κατάλληλα για την περίσταση, δώρο αγάπης, από εμάς τους υπόλοιπους.

Στην προσπάθειά μας αυτή χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων των συμπολιτών μας, που μπορούν να βοηθήσουν, όσο και όπως ο καθένας μπορεί.
Για άλλη μια φορά λοιπόν απευθύνουμε θερμή παράκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να κινητοποιήσουν και πάλι τα πλούσια αποθέματα κοινωνικής αλληλεγγύης που τους διακρίνουν και να συνδράμουν, όσο είναι δυνατόν, στην επιτυχία αυτής της ευγενικής ανθρωπιστικής προσπάθειας.

Ιδιαίτερα παρακαλούμε όλους τους Κοινωνικούς, Πολιτιστικούς, Επαγγελματικούς κ.τ.λ. Φορείς της περιοχής μας να κινητοποιήσουν με ιδιαίτερη ευαισθησία, και με τον τρόπο που αυτοί κρίνουν, τα μέλη τους στην επιτυχία αυτού του σκοπού.
Σ΄ αυτή την προσπάθεια χρειάζεται να προσφερθούν τρόφιμα που να μην χρειάζονται ψυγείο (λάδι, όσπρια, γάλα, ρύζι, ζάχαρη, ζυμαρικά κ.τ.λ.). καθώς και χρήματα με τα οποία μπορεί να αγορασθεί ό,τι χρειασθεί.
Από την πλευρά μας θα καταβληθεί, όπως πάντα, κάθε προσπάθεια ώστε και η παραμικρή βοήθεια να πιάσει τόπο και να μην μείνει κανένας οικονομικά αδύναμος συμπολίτης μας εντελώς αβοήθητος.

Από λίγο αν όλοι κινητοποιηθούμε και προσφέρουμε, όπως το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, είναι σίγουρο ότι και πάλι θα καταφέρουμε και θα βιώσουμε και αυτό το Πάσχα το υπέροχο αίσθημα της πληρότητας της Αγάπης το οποίο ευχόμαστε να μην λείψει από κανένα μας, γιατί μόνο τότε θα γιορτάσουμε πραγματικό Πάσχα.
Θα περιμένουμε την όποια προσφορά σας το συντομότερο με την θερμή παράκληση να μην αμελήσετε και για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση Ν. Πλαστήρα 29 ή στο τηλ.: 26810-21637 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.