Καμπάνα 3 χιλιάδες σε καφέ μπαρ της Άρτας

Βαρύς ο πέλεκυς των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων από την Αστυνομία. Οι έλεγχοι έφεραν πρόστιμο ύψους τριών χιλιάδων ευρώ σε καφέ μπαρ της Άρτας ενώ στο ίδιο κατάστημα επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας 15 ημερών καθώς διαπιστώθηκε ότι εξυπηρετούσε πελάτες στον εσωτερικό χώρο.
Στους έξι πελάτες που αγνόησαν τα μέτρα επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα.
Στους ελέγχους που έγιναν βεβαιώθηκε μία παράβαση στο Νομό Ιωαννίνων για μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας PLF (Passenger Locator Form) από ταξιδιώτη ενώ βεβαιώθηκαν 13 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ ως εξής:
• 5 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
• 1 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
• 5 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
• 2 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Θανατηφόρο τροχαίο στα Γιάννενα
Στις 04-06-2021 και ώρα 17:20, στη συμβολή της οδού Πετροπουλάκη με την Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού της μοτοσυκλέτας και ο τραυματισμός του οδηγού του αυτοκινήτου.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

Εξιχνίαση τηλεφωνικής απάτης στη Θεσπρωτία
Εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών, υπόθεση τηλεφωνικής απάτης σε βάρος επιχείρησης τροφίμων σε περιοχή της Θεσπρωτίας.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία αλλοδαπού σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.
Αναλυτικότερα, όπως καταγγέλθηκε, την 19-01-2021 άγνωστος άνδρας, προσποιούμενος τον υπάλληλο εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με επιχείρηση τροφίμων και με το πρόσχημα ότι επίκειται να καταργηθούν κάρτες ανανέωσης συνομιλίας, έπεισε την υπάλληλο να εκτυπώσει και να του γνωστοποιήσει τους κωδικούς -44- καρτών, συνολικής αξίας -1.320- ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής στην περιοχή του Κατσικά Ιωαννίνων
Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου υπόθεση κλοπής από αποθήκη, που έγινε στην περιοχή του Κατσικά Ιωαννίνων.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και ευρημάτων, το χρονικό διάστημα 4 έως 05-03-2021, ο κατηγορούμενος διέρρηξε πόρτα αποθήκης που βρίσκονταν εντός περιφραγμένου αγροκτήματος, από όπου αφαίρεσε τρία ρολά νάιλον, αξίας -600- ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.