Λαχειοφόρος Αγορά 2021 του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας

Όπως κάθε χρόνο κυκλοφορεί η λαχειοφόρος αγορά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών με κόστος λαχνού 1 ευρώ και ο Σύλλογος Εθελοντών αιμοδοτών Ν. Άρτας καλεί τους Αρτινούς να ανταποκριθούν.
Στην ανακοίνωση που υπογράφουν για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος Λεωνίδας Σπαής και η Γραμματέα Ευαγγελία Σπαή, αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητοί συμπολίτες, συμπαραστάτες και συνεργάτες,
Στηρίζετε πάντα τις δράσεις και πρωτοβουλίες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας που έχουν στόχο την προώθηση και εδραίωση της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την ανάπτυξη της δωρεάς αιμοπεταλίων, την προαγωγή της δωρεάς οργάνων και μυελού των οστών.
Κάθε χρόνο αυτή την εποχή σας τονίζουμε ότι βασική προϋπόθεση της εύρυθμης λειτουργίας του Συλλόγου μας είναι η οικονομική του αυτοτέλεια, ώστε να συνεχίζει και να επεκτείνει τις δράσεις του.
Ποτέ δεν υπήρχαν θεσμοθετημένοι οικονομικοί πόροι για την εθελοντική αιμοδοσία από το Κράτος. Αντίθετα ο σύλλογός μας βασιζόταν και βασίζεται στις ευγενικές συνεισφορές των συμπολιτών του, αλλά και των επιχειρήσεων και φορέων της περιοχής μας. Επίσης, εδώ και ενάμιση χρόνο, ο Σύλλογος δεν στεγάζεται και αυτό δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο το έργο του.

Όπως κάθε χρόνο κυκλοφορεί η λαχειοφόρος αγορά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών με κόστος λαχνού 1 ευρώ και συνολικά επτά δώρα: Ένα ανατομικό στρώμα ύπνου ΜΕΜΟRΥ FOAM, Τετραήμερη εκδρομή στην Τήνο, ένα εισιτήριο για δύο άτομα/δίκλινη καμπίνα στη γραμμή Κυκλάδων-Δωδεκανήσων, Τρία συμβόλαια άμεσης ιατρικής βοήθειας στην γραμμή 1010, ένα γυναικείο ποδήλατο και ένα παιδικό ποδήλατο, μία διανυκτέρευση 2 ατόμων με δείπνο σε ξενοδοχείο στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.
Οι τυχεροί της λαχειοφόρου θα αναδειχθούν με τους πρώτους επτά αριθμούς της 43ης κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου την 26η Οκτωβρίου 2021.

Σας παρακαλούμε για μια ακόμη χρονιά να ενισχύσετε τις δράσεις μας. Προσφέρουμε και διεξάγουμε αξιοπρεπώς και νόμιμα μία λαχειοφόρο αγορά με καθαρά διαφανείς όρους. Από το περιορισμένο υστέρημα όλων μας, μπορούμε να διαθέσουμε έστω ένα ευρώ, προκειμένου να διατεθούν και πάλι με πολλή αγάπη σε δράσεις που αποβλέπουν στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Λαχεία θα διατίθενται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μέσω mail στο sea.arta@yahoo.com. Επίσης μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο των λαχνών στην τράπεζα Alpha Bank, στο λογαριασμό του Συλλόγου GR79 0140 7710 7710 0200 2006 863, αναφέροντας το όνομά σας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας στείλουμε τους αναλογούντες λαχνούς».

Νέο Δ.Σ. 
Εν τω μεταξύ ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας γνωστοποιεί ότι έπειτα από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το νέο διοικητικό συμβούλιο που διαμορφώνεται ως εξής:
Πρόεδρος: Σπαής Λεωνίδας
Αντιπρόεδρος: Νάκα Μαρία
Γραμματέας: Σπαή Ευαγγελία
Ταμίας: Πάνου Ιωάννης
Έφορος Α: Παπαλαμπίδη Άννα
Έφορος Β: Αγγέλη Αλεξάνδρα
Έφορος Γ: Τούρκας Παναγιώτης
Ο πρόεδρος και τα νέα μέλη θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για την προσφορά και τη στήριξη τα απερχόμενα μέλη ευελπιστώντας στην συνέχιση της προσφοράς που παρείχαν ανιδιοτελώς στον σύλλογο μας».