Λαϊκή Συσπείρωση Άρτας-περιοδεία Δημαρχείο Άρτας και χωριά

Το πρωί της Τρίτης 9 Απρίλη κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Άρτας, με επικεφαλείς τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου, Γιώργο Πρέντζα, και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων, Στράτο Καλλώνη, περιόδευσε στο Δημαρχείο του Δήμου Αρταίων.
Το κλιμάκιο συναντήθηκε με εργαζομένους από όλες τις δομές και τις υπηρεσίες του Δήμου Αρταίων και κατέληξε την περιοδεία του σε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αρταίων, όπου έθεσε τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για τα εργασιακά θέματα των εργαζομένων σε δήμους, όπως την μονιμοποίηση των συμβασιούχων και τη δουλειά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Την Τετάρτη 10 Απρίλη Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Άρτας, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων, Στράτο Καλλώνη, πραγματοποίησε περιοδεία στα χωριά Ρόκα, Καλαμιά και Χαλκιάδες του Δήμου Αρταίων.
Το κλιμάκιο συναντήθηκε με πολλούς κατοίκους των χωριών στα τοπικά καφενεία, όπου ο Στράτος Καλλώνης πραγματοποίησε σύντομες ομιλίες, στις οποίες εξέθεσε μεταξύ άλλων και τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για τα ζητήματα αγροκτηνοτροφίας που απασχολούν μεγάλο τμήμα του τοπικού πληθυσμού, ενώ και οι κάτοικοι στις συνομιλίες τους με τα μέλη του κλιμακίου εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους.
Σύντομες παρεμβάσεις πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, Βασίλης Ζιώβας και Βαγγέλης Μπέτσας.