Με τους Νέους για το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος

Δήλωση Χρήστου Μέγα,
Γραμματέα Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ

Η Προοδευτική Παράταξη, ο Δημοκρατικός Κόσμος μίλησε!

Η μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 8ης Μαΐου δίνει αποφασιστική ώθηση στο ΠΑΣΟΚ να διαδραματίσει και πάλι τον ιστορικό του ρόλο.
-Να αποτελέσει κυβερνητική λύση ώστε να αντιμετωπίσει τα συσσωρευόμενα οικονομικά προβλήματα, την ακρίβεια, τις αδιέξοδες συντηρητικές πολιτικές που διευρύνουν το χάσμα μεταξύ πολύ πλουσίων και λαϊκών στρωμάτων. Να δώσει ώθηση στην Περιφέρεια.
-Να προσδώσει πραγματικό προοδευτικό περιεχόμενο στο Κοινωνικό Κράτος, να ενισχύσει το ΕΣΥ, να εμφυσήσει πατριωτικό κύρος και εθνική αποφασιστικότητα στη χώρα απέναντι στον τουρκικό αναθεωρητισμό. Χωρίς ψευδεπίγραφα και διεθνιστικές αντιφάσεις.

Ειδικά στο Νομό της Άρτας η μαζική συμμετοχή στις εκλογές ξεπέρασε το 85% εν σχέσει με την πρωτοφανή συμμετοχή για την εκλογή του Προέδρου στις 5 Δεκεμβρίου 2021. Ένα ανεπανάληπτα ρεκόρ που μας φέρνει όλους προ των ευθυνών μας!
Αυτό όμως που εντυπωσιάζει στην Άρτα είναι η καθοριστική ανανέωση των οργάνων, η συμμετοχή των νέων και η εκλογική καταξίωσή τους, αλλά και η ανάδειξη των γυναικών στις κορυφαίες θέσεις με το «σπαθί» τους (χωρίς τη χρήση ποσοστώσεων).
Εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία στις εκλεγείσες και εκλεγέντες με συντροφικότητα και αλληλεγγύη, πάντα κοντά στα προβλήματα των εργαζόμενων, των Αγροτών, των ανέργων, των επαγγελματιών, των συνταξιούχων, κυρίως δε κοντά στις αγωνίες των νέων! Για τα προβλήματα της Ανάπτυξης, του Περιβάλλοντος, το Δημογραφικό, για να μην υπάρξουν άλλες χαμένες Ευκαιρίες!
Το ΠΑΣΟΚ έρχεται-Οι νέοι συμμετέχουν αποφασιστικά!