Μουσικό Σχολείο Άρτας Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση σε σύμπραξη με τα παιδιά των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Αρταίων

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 το απόγευμα, το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετείχε σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Διώνη σε σύμπραξη με τα παιδιά των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Αρταίων. Μουσικοκινητικά και θεατρικά δρώμενα ντύθηκαν με παιδικά χαμόγελα και επενδύθηκαν μουσικά από τις φωνές της χορωδίας των παιδιών της β΄ γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου καθώς και των παιδιών των ΚΔΑΠ.

Όπως σημειώνεται και σε σχετική ανακοίνωση που υπογράφουν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί της χορωδίας της β΄ γυμνασίου, Συρογιαννούλη Εύη και Ισμαγκίλοβ Βαλερί «Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές μας της β΄ γυμνασίου που συμμετείχαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα τους μαθητές Σπύρο Μερκούρη και Ίριδα Γεωργούση που έπαιξαν μεταλλόφωνο και βιολί αντίστοιχα. Τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου με τη συμμετοχή τους έδωσαν έμπρακτα μαθήματα αποδοχής της διαφορετικότητας και το μήνυμα της ελπίδας για άνοιγμα του σχολείου σε μία κοινωνία ισότιμη και συμπεριληπτική προς τα άτομα με αναπηρία.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις υπεύθυνες μουσικούς των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ Αναστασία Χριστοφορίδου και Κωνσταντίνα Μπατσαρά για τη συνεργασία, τους ηχολήπτες του δήμου για την αρωγή τους σε θέματα τεχνικής υποστήριξης, όλους τους συμμετέχοντες, τους εκπροσώπους των φορέων καθώς και όλους τους παριστάμενους που με την παρουσία τους τίμησαν την προσπάθεια των παιδιών.
Καλές γιορτές σε όλους με υγεία!».