Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Β. Ψαθάς: συνεχίζουμε την υλοποίηση των δράσεων

Ξεκίνησε σήμερα και θα πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Αρταίων.
Η διανομή γίνεται τμηματικά και κάθε μέρα τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Νέου Κορονοϊού COVID-19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία.
Τα τρόφιμα που θα διανεμηθούν είναι τα εξής: Λάδι, Γάλα «ΕΒΑΠΟΡΕ», Μακαρόνια, Συμπυκνωμένο ντοματοπελτέ, Φασόλια & Φακές, σε αυξημένες ποσότητες, καθώς λόγω της επιδημίας δεν έγινε διανομή κατά το μήνα Μάρτιο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, σε δηλώσεις του τόνισε ότι «η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και η Περιφέρεια Ηπείρου, υλοποιούν δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, τους Δήμους και τη συμμετοχή εθελοντών. Το προηγούμενο διάστημα έγινε η διανομή των τροφίμων στους υπόλοιπους Δήμους, ενώ μέσα στην εβδομάδα, θα διανεμηθούν τρόφιμα που αφορούν 1.809 δικαιούχους του Δήμου Αρταίων».