Σοφία Κωστούλα, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Δημοτική Αναγέννηση»

Η Σοφία Κωστούλα του Κωνσταντίνου και της Άννας γεννήθηκε ,μεγάλωσε και ζει στην Άρτα, είναι μητέρα μιας κόρης της Ελίνας.

Είναι ιδρυτής και πρόεδρος του χορευτικού συλλόγου Αρμονία Άρτας.
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ με Μεταπτυχιακές σπουδές (ΜΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Στη σταδιοδρομία της εργάζεται μέχρι και σήμερα ως στέλεχος διοίκησης ιδιωτικών εταιριών στο ΙΚΑ Άρτας καθώς και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα .
Επιπρόσθετα είναι ,διπλωματούχος χοροδιδάσκαλος ,πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια γυμναστικής του AFAA-CGFI Αμερικανικού οργανισμού ,με πληθώρα σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η Σοφία Κωστούλα είναι ένας άνθρωπος με όραμα, όρεξη ,δημιουργικότητα και μεράκι ,που δραστηριοποιείται και ζει στην Άρτα κοντά στους κατοίκους της περιοχής, στους νέους και στα παιδιά με αγάπη και ευαισθησία για το συνάνθρωπο. Από την ίδρυση του Αρμονία με πλήθος εκδηλώσεων και κοινωνικών προσφορών στηρίζει την πόλη της Άρτας.
«Θα ήθελα σε αυτές τις δημοτικές εκλογές να εκπροσωπήσω μια κατηγορία δημοτών-κατοίκων που αγαπώ τόσο πολύ, που πιστεύω στα όνειρα τους και θέλω να είναι υπερήφανοι για τον τόπο τους !! Τους νέους ανθρώπους, τους νέους επαγγελματίες, τους νέους εργαζόμενους. Να τους διδάξω πως τα αγαθά μπορούν να αποκτώνται με ήθος, αξιοπρέπεια και εργατικότητα !

Παιδιά είστε το μέλλον του τόπου μας !! Ας φτάσουμε μαζί την Άρτα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όπως ήταν κάποτε !! Μου αξίζει, μας αξίζει, μια καλύτερη πόλη για να ζούμε, να περπατάμε, να αναπνέουμε, να εργαζόμαστε. Ας ανεβάσουμε τον πήχη, ας βάλουμε στη διοίκηση ανθρώπους γεμάτους, εμπνευσμένους, με όραμα, σκληρά εργαζόμενους, που θέλουν να προσφέρουν ουσιαστικά και όχι να καθίσουν αναπαυτικά σε μια καρέκλα . Όχι άλλα μικροκομματικά συμφέροντα, όχι άλλες διαπλοκές, όχι άλλη χρυσόσκονη.
Προσκαλώ όλους εσάς τους ενεργούς πολίτες ,να ενώσουμε τις φωνές μας και τη διάθεσή μας για αλλαγές, ώστε να καταφέρουμε το 2020 να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας σε μια Άρτα πιο εξωστρεφή, πιο ανθρώπινη, πιο ζωντανή!!!»

ΣΟΦΙΑ ΚΩΣΤΟΥΛΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ.ΑΡΤΑΙΩΝ
«Δημοτική Αναγέννηση» της Υποψηφίας Δημάρχου Τζένη Ταπρατζή -Κοίλια . ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6988943454 , FB: Sofia Kostoula ,Armonia arta Instagram: sofikostoula , armonia_arta , email:sofikostoula@gmail.com