Στην “Πίτα του Ηπειρώτη”

Άξια εκπροσώπηση της Άρτας από τον “ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ”

Μια ακόμη χρονιά το χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου Άρτας “Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ”, συμμετείχε στην κορυφαία εκδήλωση της Ηπειρωτικής Συνομοσπονδίας της κοπής της πίτας του Ηπειρώτη, στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας.
Το χορευτικό μας τμήμα κέρδισε τις εντυπώσεις κ το χειροκρότημα των θεατών αν κ η κορυφαία εκδήλωση κάθε χρόνο έχει φθίνουσα πορεία, η οποία πρέπει να προβληματίσει το Δ.Σ. της Ηπειρωτικής Συνομοσπονδίας βρίσκοντας τρόπους για να αναστρέψει την εικόνα και το κλίμα αυτό.

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι Ηπειρωτών έδωσαν για μια ακόμη φορά δυναμικά το παρόν τους στην εκδήλωση αυτή με μια άψογη ομολογουμένως παρουσίαση των τμημάτων τους.
Το χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας αποτελούνταν από 40 χορευτές υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων Στάμο Φώτη και Μανώλη Ελένη. Την αποστολή συνόδευσαν η Πρόεδρος Αξιώτη Δήμητρα, ο Αντιπρόεδρος Αθανασούλας Γεώργιος και η Υπεύθυνη χορευτικού Πανταζή Βανέσα.

Τα μέλη του Δ.Σ. αντάλλαξαν ευχές με τον Πρόεδρο κ μέλη του Δ.Σ. της Ηπειρωτικής Συνομοσπονδίας καθώς επίσης και με εκπροσώπους και στελέχη της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ευχόμενοι καλή αντάμωση στην εκδήλωση του 2021.