Στην Ολλανδία ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων

Στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και την παγκόσμια έκθεση τουρισμού «VAKANTIEBEURS 2020» συμμετείχε, για δεύτερη χρονιά, ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων. Η παγκόσμια έκθεση τουρισμού στην Ουτρέχτη πραγματοποιείται για 50 χρόνια και φέτος σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών και προσέλευσης, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν οι διοργανωτές, συγκέντρωσε 103.362 επισκέπτες, 13.462 επαγγελματίες του τουρισμού και 1.147.

Με στόχο να προβάλει τα Κατσανοχώρια-Τζουμέρκα ως προορισμό, για κάθε εποχή του έτους, ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, με την παρουσία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και υπεύθυνου Τουρισμού Βαγγέλη Γιωτόπουλου, αλλά και αρκετών επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, υποδέχθηκε επαγγελματίες του τουρισμού από ολόκληρο τον κόσμο.

«Ως δημοτική αρχή, θεωρούμε ότι η απόφασή μας να συμμετέχουμε για δεύτερη χρονιά στη συγκεκριμένη έκθεση, δικαιώθηκε απόλυτα. Η παρουσίαση της περιοχής σε νέες ευρωπαϊκές αγορές έχει στρατηγική σημασία, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, που η περιοχή μας και το brand «Τζουμέρκα» βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Όλες οι κινήσεις μας έχουν στόχο να προβάλουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα της περιοχής και ταυτόχρονα να ενισχύσουμε την προσπάθεια των επιχειρήσεων με όποιον τρόπο μπορούμε. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η παραγωγή του έντυπου πληροφοριακού υλικού και η διοργάνωση δημοσιογραφικών αποστολών, σε αγαστή συνεργασία πάντα με τους επαγγελματίες», δήλωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και υπεύθυνος Τουρισμού Βαγγέλης Γιωτόπουλος.