Στηρίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση για Δήμο Αρταίων

Καλλώνη Στράτο και για την Περιφέρεια Ηπείρου Πρέντζα Γιώργο…

Γράφει η ΒΕΝΗ ΣΑΠΡΙΚΗ

Ως άνθρωπος της πρωτοβάθμιας περίθαλψης της πόλης μας, είπα να γράψω δυο λόγια.
Συμπολίτες μου, πρώτα από όλα να συστηθώ. Είμαι η Σαπρίκη Βένη, γεννήθηκα μεγάλωσα και ζω στην Άρτα. Είμαι φαρμακοποιός και μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Άρτας. Στα 60 μου χρόνια αποφασίζω να στηρίξω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος τη Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τον Στράτο Καλλώνη.
Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι ανάμεσα σε τόσους εκλεκτούς συνυποψηφίους και θα σας αναφέρω τους λόγους που το αποφάσισα.
Αρχικά πιστεύω στο Στράτο Καλλώνη που όλα αυτά τα χρόνια δίνει έναν όμορφο αγώνα μέσα σε ένα δύσκολο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον.
Διάλεξα αυτό το μετερίζι, γιατί θέλω μια όμορφη πόλη, μια πόλη με χαρούμενους ανθρώπους, μια πόλη όπου δεν θα υπάρχει ανεργία, φτώχεια, με παιδιά στην εξάρτηση. Θέλω μια πόλη όπου το σύνθημα για όλους μας να είναι, δουλειά για όλους – δουλειά με δικαιώματα – δουλειά με αξιοπρέπεια.
Γιατί πιστεύω ότι ο δήμος μας και ο κάθε δήμος δεν πρέπει να είναι επιχείρηση και διανομή του ταμείου ανάκαμψης σε λίγους επιχειρηματίες.

Ο δήμος μας πρέπει να είναι ο λαός που τον απαρτίζει, με στόχο η καθημερινότητά του να είναι η λειτουργικότητά του , η ικανοποίηση των αναγκών του και όλα αυτά δεν είναι να τα περιγράφουμε αλλά να βρίσκουμε την αιτία και τα εμπόδια, ώστε να δίνουμε με τις μάχες μας λύσεις και όλο αυτό να έχει ως αποτέλεσμα ο λαός της πόλης μας να είναι χαρούμενος και όχι να μαραζώνει ακολουθώντας τις δημοτικές αρχές που είναι τα καλά παιδιά του συστήματος δεχόμενοι την υποχρηματοδότηση, την υποστελέχωση, την μεταφορά των αρμοδιοτήτων χωρίς τους αντίστοιχους πόρους.
Επίσης δεν δέχομαι την εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών για να αντιμετωπιστούν όλα τα παραπάνω με γνώμονα τις ανάγκες των ομίλων και ανάλογα με το τι τους συμφέρει, να γίνεται ο λαός της Άρτας επιλέξιμος ή όχι ώστε να υλοποιηθούν τα διάφορα έργα.(αντιπλημμυρικά, διευθέτηση του Αράχθου….)
Όλοι εμείς που συμπορευόμαστε με τη ΛΑ.ΣΥ. παλεύουμε για προσλήψεις μονίμου προσωπικού σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και ιδιαίτερα στο δήμο μας , ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί θετικά αποτελέσματα σε μεγάλης και μικρής σημασίας έργα που θα τα απολαμβάνουμε εμείς και οι επισκέπτες της Άρτας (εκσυγχρονισμός των ήδη υπαρχόντων μηχανήματων, αγορά καινούργιων, ώστε με αυτό τον τρόπο να βάλουμε εμπόδια στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του δήμου, μείωση των δημοτικών τελών και μείωση των φόρων που πληρώνουμε).
Επίσης δεν μπορώ να δεχτώ ότι το νοσοκομείο της πόλης μου, μια δημόσια δομή υγείας που πρέπει να καλύπτει τη φροντίδα των ασθενών με σοβαρά προβλήματα υγείας, έκτακτα περιστατικά, να έχει υποβαθμιστεί τόσο, με στόχο να γίνει ένα κέντρο υγείας και να περάσει στα χέρια ιδιωτών. (και εδώ η θέση μας είναι άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και γιατρών).

Στις 8 Οκτώβρη ψηφίζουμε …αποφασίζουμε ποιο δρόμο θέλουμε.
Θέλουμε μια πορεία τίμια, γεμάτη αλήθειες θέλουμε να φύγουμε από την απραξία, θέλουμε μια πόλη για τα παιδιά μας (που είναι ό,τι πολυτιμότεροέχουμε για το σήμερα και το αύριο της κοινωνίας).
Θέλουμε να συμβιώσουμε με την παρακμή και την σαπίλα?
Για αυτούς τους λόγους και για πολλούςάλλουςείμαι σε αυτό το μετερίζι, πιστεύονταςότιπρέπει να συνεχίσουμεόλοιμαζί και να μην αφήσουμε τον δήμο μας στη λογική<<πάμε και όπουβγάλει>>.
Στηρίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση για Δήμο Αρταίων Καλλώνη Στράτο και για την Περιφέρεια Ηπείρου Πρέντζα Γιώργο….

ΒΕΝΗ ΣΑΠΡΙΚΗ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Τ.Ε. Άρτας του ΚΚΕ
Στις 8 Οκτώβρη μόνο Λαϊκή Συσπείρωση!
Η Τομεακή Επιτροπή Άρτας του ΚΚΕ καλεί το λαό των Δήμων Γεωργίου Καραϊσκάκη και Κεντρικών Τζουμέρκων να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφέρεια Ηπείρου και στην κάλπη των δημοτικών εκλογών να ρίξουν λευκό ή άκυρο με κριτήριο το όποιος κι αν εκλεγεί σε αυτούς τους δύο Δήμους θα υπηρετήσει την πολιτική που καθημερινά τσακίζει τις ζωές μας.