Στη Θεσσαλονίκη η Φιλαρμονική και το Εφηβικό χορευτικό τμήμα του «Σκουφά»

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν η Φιλαρμονική και το Εφηβικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας όπου και αντιπροσώπευσαν το Σύλλογο με μεγάλη επιτυχία σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 15 και 16 Φεβρουαρίου 2020.
Η Φιλαρμονική του Μ/Φ Συλλόγου Άρτης «Ο Σκουφάς» προσεκλήθη και έλαβε μέρος στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιών & Ορχηστρών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Εκεί παρουσίασε έργα του Μάνου Χατζηδάκη, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Αντώνη Κατσαούνου.

Το πρωί του Σάββατου έλαβε μέρος στην παρέλαση Φιλαρμονικών και το βράδυ έδωσε συναυλία όπου με την εξαιρετική της παρουσία μετέφερε το πνεύμα της μουσικόφιλης Άρτας , απέσπασε το ένθερμο χειροκρότημα των θεατών και της απενεμήθη τιμητική πλακέτα.
Συγχαρητήρια στον μαέστρο, τους μουσικούς και όλους του συντελεστές.
Το Εφηβικό χορευτικό τμήμα του Μ/Φ Συλλόγου Αρτης « Ο Σκουφάς» μας έλαβε μέρος στο Παιδικό & Εφηβικό Φεστιβάλ Ελληνικών Χορών «Σαραρίμ» που διοργανώθηκε από τον Χορευτικό Όμιλο Καλαμαριάς «Οι Βορεάδες»

Θερμά συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας στον Χορευτικό Όμιλο Καλαμαριάς “Βορεάδες”, το Διοικητικό Συμβούλιο και τον χοροδιδάσκαλο κ. Ανδρέα Παμπουκίδη για την άψογη διοργάνωση και προπαντός για την ζεστή τους φιλοξενία!!!
Το χορευτικό μας παρουσίασε το αποκριάτικο έθιμο της περιοχής μας «Γαϊτανάκι» όπου τύλιξαν και ξετυλίξαν τις κορδέλες του και έκλεισε με παρουσίαση χορών από την Ήπειρο.
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας, και στους δασκάλους Νίκο Λιόντο και Μαριάνθη Χάρου.
Και στα δύο τμήματα δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και να θαυμάσουν τους σπάνιους θησαυρούς!