ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ. Στην έναρξη της εκδήλωσης, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Γραμματέας του Συλλόγου Μαρία Νταλαμάγκα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Παπαπανος, ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος και η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας Μαρίκα Γκόνη..
Κατόπιν χόρεψαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων Θοδωρή Μπότσαρη και Βαρβάρα Μπότσαρη.

Τον χορό άνοιξε το ΔΣ του Συλλόγου και μέλη ΔΣ Συλλόγων και συνεχίστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους μέχρι τα ξημερώματα. Η ορχήστρα αποτελούμενη από τους γνωστούς Ηπειρώτες παραδοσιακούς καλλιτέχνες Πέτρος Χαλκιάς στο κλαρίνο, τον Δημήτρης Αχνουλας και την Βαλεντίνα Ντάλλα στο τραγούδι, τον Λεωνίδα Πότση στο βιολί, τον Νίκος Αρβανίτης στο λαούτο, τον Παναγιώτη Γκόγκο στο ντέφι ανέβασαν το κέφι στα ύψη ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό χορευτή.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Από τον Δήμο Πετρούπολης ο Δήμαρχος Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνος Συλλιγνάκης, οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων Θανασης Σκαλιστηρας και Καθαριότητας Φώτης Χριστόπουλος,ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της παράταξης Πετρούπολη Μαζί Θοδωρής Λάππας, από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας ο Πρόεδρος Μάκης Κιάμος, η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και Γραμματέας της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου το μέλος και Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Ασπροπύργου Κώστας Ζηκόπουλος και το μέλος και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κεντρικών Τζουμέρκων Αντώνης Κοντός.

Από τους Συλλόγους ο Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου και Πρόεδρος Αδελφότητας Κεραμίτσας Θεσπρωτίας Ζηκος Κοντης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγ.Αναργύρων Αθηνά Ζάγκα-Σούκα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου Χρήστος Γκόνης, ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας ,ο πρόεδρος Συλλόγου Ηπειρωτών Χαϊδαρίου Δημήτρης Σούκης, ο Πρόεδρος του Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χοροτράγουδο , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μυτιληναίων Πετρούπολης Ντουλας Βαγγελης, ο Αντιπρόεδρος Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ασπροπύργου Γιώργος Νταλλας, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγ. Βαρβάρας Τσεκούρας Αθανάσιος, το μέλος ΔΣ Παλαιοχωρίου Συρράκου Ελευθερία Μπούτζα, το μέλος ΔΣ Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης Εφη Αναστασίου και το μέλος ΔΣ του Συλλόγου Ηπειρωτών Βύρωνα Κώστας Μπάρκας..

Από τους πολιτικούς ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης , ο πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Στρατής , η εκπρόσωπος συνδυασμού Ορίζοντες Ηπείρου Ματίνα Γιαγκα ενώ χαιρετισμό απέστειλε η Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας Νάντια Γιαννακοπούλου.
Το ΔΣ τους Συλλόγου, απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις φίλες όλους τους φίλους και μέλη του Συλλόγου μας για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας και ιδιαιτέρως την αρτοποιεία ζαχαροπλαστική Κολιονάσιου (Ελαιών 11 Ίλιον) που πάντα είναι κοντά στο Σύλλογο για την προσφορά του στις υπέροχες βασιλόπιτες.