Συνελήφθησαν στο Κομπότι Άρτας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, στις (19-04-2019 το μεσημέρι στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 61 και 31 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι δύο άνδρες, εντοπίστηκαν στο Κομπότι Άρτας, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου και συνελήφθησαν.

Συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο πέταξαν σε παρακείμενο αγρόκτημα τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους -15,29- γραμμαρίων, οι οποίες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Μεταφορά παράτυπων μεταναστών
Συνελήφθη, στις 19-04-2019 το πρωί στην Ιόνια Οδό (στο ύψος του Κομποτίου Άρτας), στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 55χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά παράτυπων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 55χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε, έναντι χρηματικής αμοιβής -800- ευρώ, προς το εσωτερικό της χώρας, με τελικό προορισμό την Αθήνα, τέσσερις αλλοδαπούς (τρεις άνδρες ηλικίας 47, 27 και 30 ετών καθώς και μία 34χρονη γυναίκα), οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.