Σύλλογος Γυναικών Άρτας της ΟΓΕ Παιδική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Με χαρούμενα παιδικά προσωπάκια γέμισε το φουαγιέ του Εργατικού Κέντρου Άρτας το πρωί της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου κατά την διάρκεια της παιδικής χριστουγεννιάτικης γιορτής, την οποία από κοινού διοργάνωσαν ο Σύλλογος Γυναικών Άρτας της ΟΓΕ και το Εργατικό Κέντρο Άρτας.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με το face painting όπου οι γυναίκες του Συλλόγου έβαψαν τα προσωπάκια τους με χριστουγεννιάτικες φιγούρες: χιονάνθρωποι, ελαφάκια, χιονονιφάδες και «άγιο βασίληδες», κοσμούσαν τα γελαστά προσωπάκια των παιδιών!!
Στο εργαστήρι χειροτεχνίας που είχε στηθεί, τα παιδιά έφτιαξαν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια, με τα οποία στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο!!

Η μουσική και οι λαχταριστές λιχουδιές δεν έλειπαν από την γιορτή! Κέικ, φανουρόπιτες, μπισκότα, ποπ-κορν δια χειρός των γυναικών του Συλλόγου, καθώς και μαλλί της γριάς, σοκοφρέτες, χυμοί και αναψυκτικά, κοσμούσαν τον χριστουγεννιάτικο μπουφέ!
Την γιορτή έκλεισε η παρουσία του Άγιου Βασίλη που διάβασε παραμύθια στα παιδιά και τους πρόσφερε αναμνηστικά δωράκια!!!

Στην πραγματοποίηση της γιορτής, συνέβαλλαν με τις δωρεές τους το Βιβλιοπωλείο «Κιμωλία» και το κατάστημα φωτοτυπικών ειδών «Digital Copy-Δημήτρης Σκανδάλης» με τα υλικά της χειροτεχνίας, το εργοστάσιο «ΙΟΝ» με τις σοκοφρέτες και ο παιδικός σταθμός «Ζουζουνάκια» με την στολή του Άγιου Βασίλη.