Τίμησαν το ολοκαύτωμα του Σουλίου

Σε μιά λιτή εκδήλωση λόγω περιορισμών covid-19 και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, την μνήμη των ηρώων του Σουλίου και το ολοκαύτωμα του 1803 με την ανατίναξη της Αγίας Παρασκευής στο Κούγκι, τίμησαν το πρωί της Κυριακής οι τοπικές αρχές.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο βουλευτης Θεσπρωτίας Βασίλης Γιογιακας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, οι δήμαρχοι Σουλίου, και Παργας, Γιάννης Καραγιάννης και Νίκος Ζαχαριας αντίστοιχα, η θεματικη αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης Σταυρούλα Μπραΐμη, οι περιφερειακοι σύμβουλοι Αλκης Λάμπρου και Λιάνα Σπανοποϋλου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σουλίου Κωστας Παππάς, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Νίκολας Κάτσιος, Νικος Αθανασίου και Νικος Γώγος, οι δημοτικοι συμβουλοι Σουλίου Τάσος Σουλακης και Αντρεας Μπάμπας, ο πρόεδρος της ΤΚ Σαμονίβας Αγγελος Τόκας και ο πρ. βουλευτης Θεσπρωτίας Ηλίας Βεζδρεβάνης.
Κατάθεση στεφάνων πραγματοποιηθηκε από τον περιφερειάρχη, τον βουλευτή Θεσπρωτιας, τον δήμαρχο Σουλίου και τον πρόεδρο της Σαμονίβας.