Την Κυριακή 21 Ιουλίου ο 15ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού

-Μέχρι και τις 12 Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχής 
Την Κυριακή 21 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο 15ος Διάπλους Αμβρακικού μαζί με το 2ο Koronisia Sprint Triathlon, μια αθλητική γιορτή που έχει αναβαθμίσει τα τελευταία πέντε χρόνια η Δημοτική Αρχή, με στόχο την πανελλαδική προβολή της περιοχής και την προσέλκυση επισκεπτών από όλη την χώρα. Τους αγώνες διοργανώνει ο Δήμος Αρταίων.
Ο φετινός Διάπλους συμπληρώνει 15 χρόνια ζωής και έχει καταστεί πλέον θεσμός που προσελκύει μεγάλα ονόματα στην κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης, ενώ για δεύτερη χρονιά φέτος διεξάγεται το Sprint Triathlon που πέρυσι κέρδισε τις εντυπώσεις.
Οι δηλώσεις συμμετοχής, τόσο για το Sprint Triathlon, όσο και για τον Διάπλου λήγουν στις 12 Ιουλίου 2019 και γίνονται ηλεκτρονικά στο λινκ

Στο 3ο Φεστιβάλ χορού τρίτης ηλικίας συμμετείχε το ΚΑΠΗ του Δήμου Αρταίων

Στο 3ο Φεστιβάλ χορού Τρίτης Ηλικίας που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα συμμετείχε το χορευτικό τμήμα του ΚΑΠΗ Άρτας. Φέτος στο φεστιβάλ συμμετείχαν 12 Κ.Α.Π.Η. διαφορετικών περιοχών της χώρας, που είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες πάνω σε ήδη και έθιμα της κάθε περιοχής.
Το χορευτικό Τμήμα του Κ.Α.Π.Η. Αρτας συμμετείχε στο φεστιβάλ με πέντε τραγούδια της Ηπείρου και εντυπωσίασε τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ. Η συμμετοχή ήταν μια από τις δράσεις εξωστρέφειας του ΚΑΠΗ Άρτας, οι οποίες θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα. Στόχος του Δήμου Αρταίων είναι να πραγματοποιηθεί κάποια αντίστοιχη εκδήλωση και στην πόλη της Άρτα το προσεχές διάστημα.

Γιορτάζοντας την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα
του Δήμου Ηγουμενίτσας
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με το ΠΑΚΠΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας, συμμετέχει στον εορτασμό της επετειακής 20ής διοργάνωσης της Γιορτής της Μουσικής με το ποικίλο μουσικό πρόγραμμα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Η συναυλία θα δοθεί στον εξώστη του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 και ώρα 9:00 μ.μ.
Μουσική διεύθυνση: Κωνσταντίνος Τζάνης
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, η μόνιμη έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 8:00 μ.μ.

Παιδικό πρωτάθλημα Pre-Juniors Βambini
Η ΔΩΔΩΝΗ στηρίζει για 5η συνεχόμενη χρονιά


Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ υποστηρίζει για 5η συνεχόμενη χρονιά το «ΔΩΔΩΝΗ Pre-juniorsBambini 2019», το καθιερωμένο παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου.
Με πρωταγωνιστές περισσότερα από 500 παιδιά από όλες τις τοπικές ακαδημίες της Ηπείρου, ηλικίας 5 έως 9 ετών και την ξεχωριστή γεύση της ΔΩΔΩΝΗ, την Γεύση του Καλού, το φετινό παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί μεταξύ 21 – 23 Ιουνίουστο γήπεδο «Soccerworld» στο 6ο χλμ Ε.Ο Ιωαννίνων – Αθηνών.
Οι μικροί ποδοσφαιριστές, για ακόμη μία χρονιά, θα αγωνιστούν με σύμμαχο την ευγενή άμιλλα σε ένα πρωτάθλημα γεμάτο δράση, θετική διάθεση και πολλά γκολ, έχοντας μαζί τους το φρέσκο σοκολατούχο γάλα ΔΩΔΩΝΗ που θα τους γεμίσει ενέργεια και χαμόγελα. Μετά το πέρας των αγώνων, οι μικροί συμμετέχοντες θα λάβουν διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια, με την υποστήριξη της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ.
Θέτοντας σταθερά την τοπική κοινωνία της Ηπείρου στο επίκεντρο, η ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί ενεργό κοινωνικό εταίρο, υποστηρίζοντας σταθερά τοπικές πρωτοβουλίες, αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και μη κερδοσκοπικούς φορείς και ιδρύματα που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο. Παράλληλα, διατηρώντας τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος στην Ελλάδα με παραπάνω από 5.500 παραγωγούς, η ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί βασικό αρωγό της τοπικής οικονομίας, με το ανθρώπινο δυναμικό της να ξεπερνάει τα 450 άτομα.