Το Σάββατο 2 Μαρτίου το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας

Με γρήγορους ρυθμούς οι γυναίκες της Άρτας προχωρούν στη διοργάνωση της φετινής καρναβαλικής παρέλασης η οποία θα γίνει το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 με ώρα έναρξης 7 το απόγευμα.

Τα γκρουπ, τα οποία είναι μεικτά, ετοιμάζονται πυρετωδώς και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή. Τα θέματα θα είναι επίκαιρα και «πιπεράτα», θα καυτηριάζουν τις πολιτικές και κοινωνικές καταστάσεις των ημερών, θα διακωμωδούν πρόσωπα και γεγονότα, αλλά δεν θα λείπουν και τα πολύχρωμα κοστούμια, οι εντυπωσιακές στολές και τα έντονα μακιγιάζ.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας συνεργάζεται με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Χρ. Σιαφάκα, με τον κ. Ν. Λιόντο καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Αρταίων έτσι ώστε να γίνει το πιο επιτυχημένο Καρναβάλι.

Σημαντικό στοιχείο του καρναβαλιού είναι ο εθελοντισμός στον οποίο στηρίζεται η επιτυχία του. Η αυθόρμητη προσφορά πολλών ανθρώπων δημιουργούν ένα μείγμα χαράς και ενθουσιασμού.
Την αφίσα και την πρόσκληση του καρναβαλιού φιλοτέχνησε η Μελίντα Πανταζή.
Οι καρναβαλιστές θα χορέψουν και φέτος στις μουσικές επιλογές του ραδιοφωνικού παραγωγού του Δημοτικού Ραδιοφώνου Amvrakia Fm 91,9 Αλέξη Κατσαδωράκη, την παρουσίαση της παρέλασης θα κάνουν ο Γιώργος Παπαβασιλείου και η Φωτεινή Πανούλα και ο ART TV θα καλύψει σε ζωντανή σύνδεση την παρέλαση για όσους μείνουν αραχτοί στον καναπέ τους.
Η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλες και όλους για μια δημιουργική συμμετοχή στο καρναβάλι του 2019 γεμάτη φαντασία, χιούμορ και σάτιρα.
Για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: Κική Μανοπούλου: 6936393456. Κυριακούλα Κουτσούμπα: 6978595133. Λαμπρινή Τρομπούκη: 6948805702.

Στο Καρναβάλι Γυναικών ο «Σκουφάς»
«Οι γαμπροί της… ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!»

«Και φέτος όπως κάθε χρόνο ο Μουσικοφιλολογικός Σύλλογος Άρτης «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ» θα πάρει μέρος στο Καρναβάλι Γυναικών το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στις 7.00 με θέμα «Οι γαμπροί της… ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!».
“Tη λατρεύουν, τη διεκδικούν με κάθε τρόπο και στο τέλος, τους σέρνει από τη μύτη.
Αυτοί οι γαμπροί κάνουν τα πάντα για να νυμφευθούν την αγαπημένη τους ΕΞΟΥΣΙΑ”