Φτάνει πια. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Στις 7 Ιούλη ψηφίζουμε Κ.Κ.Ε.

Γράφει η Ρίτα Ζορμπά – Ζιώβα

Λίγες μέρες απομένουν ως τις εκλογές.
Το σκηνικό έχει στηθεί. Η παράσταση ξεκίνησε. Ο θίασος σε πλήρη διάταξη. Βασικοί πρωταγωνιστές ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία. Σε δεύτερο ρόλο το ΚΙΝΑΛ .Γκεστ σταρ ο Βαρουφάκης και κομπάρσοι διάφοροι και πρόθυμοι όπως: ΛΑΕ, Βελόπουλος, Κωνσταντοπούλου, Λεβέντης και φυσικά το μαντρόσκυλο του συστήματος η Χρυσή Αυγή. Στόχος του έργου η εξαπάτηση των ψηφοφόρων και η καλλιέργεια της απραξίας , της απάθειας. Το μήνυμα προς το λαό είναι να καθίσει στην άκρη, να διαλέξει όποιον θέλει από τον θίασο, να τον ψηφίσει να του αναθέσει τη λύση των προβλημάτων του και να… επαναπαυθεί!!!

Ανάλογες παραστάσεις έχει βιώσει αρκετές μέχρι σήμερα ο Ελληνικός λαός .Ίδια πάντα τα αποτελέσματα. Αντί να βλέπει τη ζωή του να βελτιώνεται οδηγείται στην οικονομική εξαθλίωση. Γι’ αυτό στις 7 του Ιούλη πρέπει να πει ένα ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! Να βγει στο προσκήνιο. Να τους χαλάσει την παράσταση. Να γίνει ο ίδιος πρωταγωνιστής. Να αγωνιστεί και να διεκδικήσει όσα του χρειάζονται. Να ενισχύσει με την ψήφο του το Κ.Κ.Ε.
Στις δυο εβδομάδες που απομένουν από τις εκλογές βλέπουμε καθημερινά να εντείνονται οι προσπάθειες για την δημιουργία ενός πολωτικού κλίματος μέσα σε ένα πλαίσιο ακραίας κινδυνολογίας .

Στόχος φυσικά να πάει ο λαός στην κάλπη όχι με τα καθημερινά και πολύ οξυμένα προβλήματα αλλά με ψευτοδιλήμματα του τύπου ακροδεξιός κίνδυνος, ακυβερνησία, πολεμική εμπλοκή κλπ
Τίποτε όμως απ όλα αυτά δεν κρίνεται σ αυτές τις εκλογές.
αυτό που σίγουρα θα κριθεί σ αυτή την εκλογική αναμέτρηση είναι ΑΝ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΚΕ που αποτελεί την μόνη δύναμη που παλεύει για τα λαϊκά συμφέροντα.
Πρέπει λοιπόν να δώσουμε τη μάχη εστιάζοντας στα πραγματικά προβλήματα που όλοι οι άλλοι εσκεμμένα και επιμελώς προσπαθούν να αποκρύψουν για τον απλό λόγο ότι έχουν τη φώλια τους λερωμένη.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι αιτίες των οξυμένων προβλημάτων που βασανίζουν το λαό μας όπως: Ανεργία, υποαπασχόληση, φτώχια, υποβάθμιση υπηρεσιών υγείας, παιδείας, πολιτισμού , έχουν τις αιτίες στις βάρβαρες επιλογές του κοινωνικό πολικού συστήματος που βιώνουμε και ακούει στο όνομα Καπιταλισμός.
Επειδή λοιπόν έχουν επιλέξει να είναι πιστοί και υπάκουοι υπηρέτες αυτού του συστήματος, ακολούθου πιστά την μόνη μέθοδο που τους απομένει..
ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.

Η Μάχη και η πείρα που αποκτήσαμε από την τελευταία εκλογική αναμέτρηση μπορεί να αποτελέσει μια καλή βάση πάνω στην όποια μπορούμε και πρέπει να πατήσουμε και να παλέψουμε για να μπορέσουμε να ατυχούμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Εμείς ξέρουμε ότι τη δευτέρα στην κυβέρνηση θα είναι η πολιτικές του κεφαλαίου ,της ευρωπαϊκής ένωσης των μονοπωλίων που μοναδικό στόχο έχουν την μεγιστοποίηση των κερδών τους που το βλέπουν να παίρνει μέσα από το τσάκισμα των λαϊκών αναγκών και απαιτήσεων και ο λαός θα βρίσκεται και πάλι στην αντιπολίτευση εξαπατημένος και απογοητευμένος.

Σε μας στο ΚΚΕ πέφτει όλο το βάρος και η ευθύνη να μπούμε μπροστά όπως άλλωστε το κάνουμε από την μέρα της δημιουργίας του κόμματος χωρίς ταλαντεύσεις και χωρίς να υπολογίζουμε κόστος και θυσίες.
Πρέπει να φτάσουμε και να μιλήσουμε σε όσο περισσότερους εργαζόμενους ανέργους αγρότες συνταξιούχους ,γυναίκες νέους και νέες να τους ενημερώσουμε να τους καλέσουμε ν α μπουν δυναμικά στη μάχη με τα συνδικάτα τους τα σωματεία τα μαζικά κινήματα να παλέψουν και να διεκδικήσουν δυναμικά και με αποφασιστικότητα για να δοθούν λύσεις στα πολλά και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Να τους καλέσουμε να συστρατευθουν με το ΚΚΕ να το ενισχύσουν και με την ψήφο τους να το αναδειξουν σε μια ισχυρή δύναμη γιατί θα είναι η μόνη δύναμη που ασκεί αντιπολίτευση υπερασπίζοντας με κάθε τρόπο τα λαϊκά συμφέροντα.

Ζορμπά – Ζιώβα Ρίτα: Υποψήφια του ΚΚΕ στην Άρτα
φαρμακοποιός, αντιπρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Άρτας, αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο