Χρήστος Γκόκας

Η υποχρέωσή μας είναι, να ανταποκριθούμε στην ευθύνη της προσφοράς

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Κινήματος Αλλαγής Άρτας, σε ανακοίνωσή του, για το αποτέλεσμα των εκλογών, αναφέρει τα εξής:
«Ο Ελληνικός λαός στις εκλογές της 7ης Ιουλίου έκανε τις επιλογές του και διαμόρφωσε τους νέους πολιτικούς συσχετισμούς. Εμείς, το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, σεβόμαστε συτές τις επιλογές, και από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της Κυβέρνησης, αλλά και στο έργο του Ελληνικού Κοινοβουλίου συνολικά, για το καλό της χώρας μας και της Ελληνικής κοινωνίας.

Από την πλευρά μας, πετύχαμε όσον αφορά στο στόχο να είμαστε το τρίτο κόμμα πανελλαδικά, με αυξημένη δύναμη σε σχέση με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, μέσα σε συνθήκες πόλωσης και σε ένα δύσκολο γενικότερα πολιτικό περιβάλλον για την παράταξή μας, αυτή την περίοδο. Σε κάθε περίπτωση θα ασκήσουμε το ρόλο της υπεύθυνης και προγραμματικής αντιπολίτευσης που μας αντιστοιχεί.

Παράλληλα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την ενίσχυση και την καθιέρωση της παράταξής μας, ως τον κύριο και αντιπροσωπευτικό εκφραστή του χώρου της κεντροαριστεράς, της Ελληνικής φιλοευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας. Ώστε να πρωταγωνιστεί, και να έχει κρίσιμο και χρήσιμο ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας.
Θέλω να ευχαριστήσω τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μας, για τη στήριξή τους και την ψήφο τους στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΠΑ.ΣΟ.Κ, που είχε σαν αποτέλεσμα για την Άρτα να πετύχουμε το στόχο της κατάκτησης της τρίτης έδρας.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο της Άρτας, για τον αγώνα που δώσαμε, όπως και όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της παράταξής μας που ήταν μαζί μας σ’ αυτή την προσπάθεια.

Στη συνέχεια η υποχρέωσή μας είναι, να ανταποκριθούμε στην ευθύνη της προσφοράς για κάθε ζήτημα και την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος του τόπου μας.
Θέλω όμως να ευχαριστήσω, ξεχωριστά, τον καθένα προσωπικά για την εμπιστοσύνη του, με την ψήφο του, που με τιμά ιδιαίτερα και μου δίνει την δυνατότητα και την ευθύνη, με την εκλογή μου ως βουλευτή, να εκπροσωπήσω τον τόπο μου και τους ανθρώπους του στη Βουλή. Όπως θα ήθελα να ευχαριστήσω και όσους με πολλούς τρόπους έδειξαν την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό μου.

Σε κάθε περίπτωση είμαι έτοιμος να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη όλων τους, απέναντί μου, με δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους που αφορούν στον τόπο μας, για έργα και δράσεις που δίνουν προοπτική ανάπτυξης με ευκαιρίες εργασίας για όλους και ιδιαίτερα τους νέους μας. Για ένα καλύτερο μέλλον για την Άρτα. Σε συνεργασία με όλους, τους δύο συναδέλφους μου βουλευτές, που επανεκλέχτηκαν και τους συγχαίρω για την επιτυχία τους, τους φορείς της Αυτοδιοίκησης, τους παραγωγικούς, επαγγελματικούς, κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς φορείς της περιοχής μας.
Αυτά αποτελούν για μένα δέσμευση, στη βάση μιας διαχρονικής σχέσης, συνέπειας και ειλικρίνειας, απέναντι στην τοπική μας κοινωνία».