4ο ΓΕΛ ΑΡΤΑΣ

Σαν ταξιδιάρικα πουλιά….
Λίγο πριν ανοίξουν τα φτερά τους για τη ζωή, οι μαθητές μας της περσινής Γ’ Λυκείου, θέλησαν να μας αποχαιρετήσουν με τον πιο ζεστό και συγκινητικό τρόπο.
Γέμισε ο τόπος χαμόγελα και ευχές, όνειρα και προσδοκίες.
Να είναι ολάνοιχτος ο δρόμος της ζωής σας. Καλές σπουδές και να κρατήσετε πάντα και για πάντα μέσα σας τις βαθιές ανθρώπινες αξίες, έτσι ακριβώς όπως και μέχρι τώρα πορευτήκατε.
Να αδράξετε τη ζωή!

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
Εκδήλωση « Το μέλλον της Ευρώπης»
Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «Το μέλλον της Ευρώπης: Οραματιστείτε ένα λαμπρό μέλλον για νέους, μετανάστες, ηλικιωμένους, παιδιά σε ένα ευρωπαϊκό πλαίσιο» το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα με τίτλο «ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 2014-2020», ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με τους πρεσβευτές του έργου – νέους συμπολίτες που συμμετέχουν σ’ αυτό – διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο « Το μέλλον της Ευρώπης: Τι πρέπει να διατηρηθεί; Τι πρέπει να αλλάξει; » την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 με τη συμμετοχή των Ευρωβουλευτών κας Άννας Ασημακοπούλου, κ. Νίκου Ανδρουλάκη και κ. Δημήτρη Παπαδημούλη, Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν πολίτες και κυρίως νέοι της πόλης, σύλλογοι νέων, καθώς και Δημοτικά Συμβούλια Νέων απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο Σπ. Ριζόπουλος Για την απουσία της Ηπείρου από τη ΔΕΘ
Ο επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου» Σπ. Ριζόπουλος , σχολίασε την πλήρη απουσία της Ηπείρου από τη ΔΕΘ ως εξής:
«Η Ήπειρος δεν ήταν απούσα από την φετινή ΔΕΘ μόνο. Τρεις θητείες του κ. Καχριμάνη, 11 εξαγγελίες ΔΕΘ και τρεις κυβερνήσεις με την Ήπειρο πάντα απούσα. Η ευθύνη βαραίνει τον Περιφερειάρχη ο οποίος κρύβεται πίσω από ένα τεράστιο έλλειμμα εμπειρίας και δυνατότητας να συνδιαλέγει με εκείνους που αποφασίζουν για εμάς. Αυτό εμείς πρέπει να το αλλάξουμε. Οφείλουμε να μετατρέψουμε την πολιτική σε ενδιαφέρουσες προτάσεις, ώστε να γίνουμε αξιόπιστοι συνομιλητές. Σήμερα τον αξιόπιστο συνομιλητή τον έχουν βρει στο πρόσωπο των ‘’Οριζόντων Ηπείρου’’. Το κεφάλαιο ‘’μπορούμε και μόνοι μας’’ τελειώνει. Πρέπει να εμφανιστούμε, κι εμείς το κάνουμε, εκεί που μας έχουν απομονώσει οι πολιτικές του κ. Καχριμάνη», τόνισε ο κ. Ριζόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς