ΚΙΝΑΛ: Κάλπες για την εκλογή αντιπροσώπων 2ου Συνεδρίου

Ποιοι είναι υποψήφιου σύνεδροι στην Άρτα

Για μια ακόμη φορά καλούνται στις κάλπες όσοι είναι μέλη του ΚΙΝΑΛ. Αυτή τη φορά, για την εκλογή συνέδρων στο έκτακτο συνέδριο, που προκήρυξε η Φώφη Γεννηματά.
Οι εκλογές για την ανάδειξη υποψηφίων συνέδρων θα πραγματοποιηθούν στις 3 Μάρτη
Κάλπες για τον Δήμο Αρταίων θα στηθούν στο 2ο δημοτικό σχολείο από τις 8.00 π.μ έως 7.00 μ.μ., για τον Δήμο Ν.Σ ΚΟΥΦΑ στο ΚΟΜΠΟΤΙ, για τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων σε ΒΟΥΡΓΑΡΕΛΙ-ΑΓΝΑΝΤΑ και για τον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη στην Καλεντίνη.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι αναγράφονται στο μητρώο μελών του Κινήματος Αλλαγής και όσοι εγγράφηκαν ηλεκτρονικά μέχρι την 15/2/2019.
Για την άσκηση του δικαιώματος ψήφου όλα τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής θα καταβάλλουν δύο (2) ευρώ.

Συμμετοχές
Στο έκτακτο συνέδριο, συμμετέχουν:
-Μέλη που εκλέγονται και εκπροσωπούν όλες τις οργανώσεις του φορέα με μονοσταυρία και ενιαίο μέτρο. Τον αριθμό τους καθορίζει η συμμετοχή. Εξασφαλίζεται επί-σης το ποσοστό της ελάχιστης εκπροσώπησης για τις γυναίκες και για τους νέους, όπως ορίζεται στο καταστατικό.

-H πρόεδρος, οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές, οι πρώην βουλευτές και οι ευρω-βουλευτές που είναι μέλη του φορέα, τα απερχόμενα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.
-Οι εκλεγμένοι Περιφερειάρχες και οι εκλεγμένοι Δήμαρχοι που είναι μέλη του φορέα.
-Οι πρόεδροι τριτοβάθμιων οργανώσεων και επιστημονικών φορέων, αν δεν συμμετέχουν θεσμικά στην απερχόμενη Κεντρική Πολιτική Επιτροπή.
-Οι Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών.

-Οι Επικεφαλής των Τομέων Πολιτικής και των Θεματικών Δικτύων.
Επιπλέον, με βάση την απόφαση της 4ης συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, συμμετέχουν:
-Οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες με τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής.
-Οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.
-Τα μέλη της Γραμματείας του Τομέα Οργανωτικού.
-Τα μέλη της ΕΔΕΚΑΠ και της Επιτροπής Μητρώου.
Το έκτακτο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 και την Κυ-ριακή 31 Μαρτίου του 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) στον Πειραιά.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΒΕΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΒΗΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΑΛΑΝΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΓΚΙΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΓΚΟΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΓΚΟΥΤΖΑ ΑΓΓΕΛΑ, ΓΡΕΤΣΙΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ ΕΥΡΩΠΗ, ΖΕΡΒΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΣ, ΚΟΚΚΑΣ ΧΡΗ-ΣΤΟΣ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΛΙΓΚΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΓΚΟΥΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΕΓΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΜΕΓΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΙΧΑΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΜΠΑΛΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΝΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΡΙΖΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ ΕΥΔΟΚΙΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΣΩΤ, ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕ-ΛΟΣ, ΤΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΖΙΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ ΡΑΝΙΑ, ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΤΣΩΝΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΦΛΩΡΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΦΩΤΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ.