Με πλήθος κόσμου η παρουσίαση του βιβλίου “Ενστάσεις”

Την Παρασκευή το βράδι, 25 Σεπτεμβρίου 2020 στον αύλειο χώρο της Γαρουφαλείου Στέγης Ιστορικού Μουσείου “Σκουφά” Άρτας (έναντι Παρηγορήτισσας), οι εκδόσεις “Ισνάφι” παρουσίασαν το βιβλίο του γνωστού νομικού στην Άρτα, Ευάγγελου Γ. Σακέλλιου με τίτλο “Ενστάσεις”.

Ο αύλειος χώρος της παρουσίασης, γέμισε ασφυκτικά, από πολίτες φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους, αλλά και ανθρώπους που διακονούν τις τέχνες και τα γράμματα στην περιοχή μας, πράγμα που έκανε ιδιαίτερα ευτυχή τον συγγραφέα, αφού δείχνει πως το κοινό ανταποκρίνεται σε εκδηλώσεις που έχουν ποιότητα και
Οι παραβρισκόμενοι παρακολούθησαν με έντονο ενδιαφέρον μέχρι τέλους τους συνομιλητές που παρουσίασαν το βιβλίο του Ευάγγελου Σακέλλιου. Τριαντάφυλλος Αλμπάνης- Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Νίκος Μπιλανάκης-Ψυχίατρος, Διευθυντής Ψυχιατρικής Κλινικής ΓΝΑ, Γιάννης Πανούσης – Ομ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Υπουργός, Κατερίνα Ρίζου-Δικηγόρος, μίλησαν για τον ίδιο τον συγγραφέα, αλλά και για όσα εκείνος πραγματεύεται στα άρθρα του, σε μια μακρά περίοδο, που χαρακτηρίστηκε από κοινωνικές αλλαγές, οικονομικές ανακατατάξεις και πολιτικές ανατροπές. Άριστος στον συντονισμό της συζήτησης ο Μιχάλης Νικολάου, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας.

Συγκινημένος ο συγγραφέας στο τέλος της εκδήλωσης, ο Ευάγγελος Σακέλλιος, ευχαρίστησε τους γονείς του, μίλησε για τη γνωριμία με τους καθηγητές του στη Νομική Κομοτηνής και ειδικά για τον Γιάννη Πανούση, ευχαριστώντας παράλληλα τους υπόλοιπους συνομιλητές της παρουσίασης.

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Ευάγγελου Σακέλλιου, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Χρήστος Γκόκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Κοινό των Ηπειρωτών Γιώργος Ζάψας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Γιάννης Γκολομάζος, ο πρώην υπουργός Θόδωρος Κολιοπάνος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρταίων Κώστας Τράμπας, η περιφερειακή σύμβουλος Ράνια Γκίζα κ.α.

ΦΩΤΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ