Για το φορολογικό νομοσχέδιο μίλησε στη Βουλή ο Γιώργος Στύλιος

Στη Βουλή τοποθετήθηκε ο Γιώργος Στύλιος σχετικά με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών για το φορολογικό και τις φοροελαφρύνσεις που προωθεί.
Με το παρόν νομοσχέδιο έχουμε λιγότερους φόρους για επιχειρήσεις και πολίτες – περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα για αποταμίευση και κατανάλωση – αύξηση των διαθέσιμων πόρων των επιχειρήσεων για επενδύσεις και έρευνα – αύξηση του τζίρου – αύξηση των θέσεων εργασίας- νέος πλούτος κ.ο.κ

Με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε περισσότερους φόρους – λιγότερα εισοδήματα – μειωμένη οικονομική ελευθερία – πολιτική επιδομάτων χωρίς παραγωγή πλούτου- μεγαλύτερη εξάρτηση από το κράτος, την εκάστοτε κυβέρνηση, τους κομματικούς μηχανισμούς. Είχαμε ένα φαύλο κύκλο φόρων- κρατισμού – φτώχειας – επιδομάτων, είπε ο κ. Στύλιος.
Σ τα βασικά σημεία της ομιλίας του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας τονίσθηκαν τα εξής:
«Θέλω να ξεκινήσω κάνοντας τρεις συγκεκριμένες πολιτικές επισημάνσεις
Πρώτον. Το παρόν νομοσχέδιο έχει θετικό πρόσημο. Δεν είναι θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ
Και αυτό γιατί δεν του αφήνει περιθώρια να κάνει ανέξοδη αντιπολίτευση. Τα νούμερα είναι συγκεκριμένα. Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να λαϊκίσει, να πει για μια ακόμα φορά ψέματα στους πολίτες

Δεύτερον. Έχουμε εδώ μία διαφορετική φιλοσοφία.
Τρίτον. Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο είναι ένας ενδιάμεσος σταθμός σε ένα ολοκληρωμένο συνεκτικό και ρεαλιστικό σχέδιο για την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας.
Το νομοσχέδιο κινείται προς την σωστή κατεύθυνση. Έχει κοινωνικό πρόσημο και αναμένεται να λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά για την ελληνική οικονομία και την κοινωνία δίνοντας ευκαιρίες και δυνατότητες για τους πολλούς να φτιάξουν ένα καλύτερο μέλλον».