Ευχαριστήρια επιστολή προς την Περιφέρεια και την Τζένη Ταπραντζή

«Οι γονείς του 9ου Δημοτικού Σχολείου Άρτας ευχαριστούν την Περιφέρεια Ηπείρου και την Περιφερειακή Σύμβουλο και υποψήφια Δήμαρχο κύρια Τζένη Κοίλια -Ταπραντζή για την άμεση ανταπόκριση και μεσολάβησή της στην εξασφάλιση του κονδυλίου για τη μεταφορά των μαθητών του σχολείου μας στην Αθήνα, με σκοπό την συμμετοχή τους στον τελικό του διαγωνισμού ρομποτικής»

«Γνωρίζουμε τα Μνημεία της Άρτας»

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Γνωρίζουμε τα Μνημεία της Άρτας», από το Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στην Παρηγορήτισσα.
Πιο αναλυτικά την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου το κοινό ξεναγήθηκε στον βυζαντινό ναό Παναγίας Παρηγορήτισσας από τον αρχαιολόγο της Υπηρεσίας κ. Βασίλη Καπόπουλο.

Συγχαρητήρια Π. Μίγδου σε Φ. Ντζιμάνη

«Με την ευκαιρία της προαγωγής στο βαθμό του Υποστρατήγου του κ. Ντζιμάνη Φώτιου θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια. Διαβεβαιώνω ότι υπήρξε μια αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη με την Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας η οποία θα συνεχιστεί και στο εγγύς μέλλον.
Εύχομαι από καρδιάς, καλή δύναμη, υγεία και επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα, που είμαι σίγουρος ότι θα επιτελέσετε με υψηλό αίσθημα ευθύνης».
Περικλής Μίγδος, Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη

Χορός των Φοροτεχνικών Άρτας – Φιλιππιάδας

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Άρτας Φιλιππιάδας (Ε.Φ.Ε.Ε.Α.Φ) θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση – ετήσιο χορό του Συλλόγου.
Υποσχόμαστε πως θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε κάθε χρόνο να είναι και καλύτερα. Ευχαριστούμε!».

«Βιώσιμη διαχείριση νερού και ορεινότητα περιοχών»
Στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γ. Σεντελές

Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές, όπου την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2019 θα συμμετέχει στην δημόσια παρουσίαση, που θα γίνει στο Ευρωκοινοβούλιο, με θέμα: «Βιώσιμη διαχείριση νερού και ορεινότητα περιοχών».
Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος ως εκπρόσωπος του Δικτύου Δήμων Περιοχής Πίνδου θα παρουσιάσει εισήγηση με θέμα: «Επιπτώσεις της οδηγίας NATURA στις ορεινές περιοχές».

Ιωάννινα: Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια

Κορυφώθηκαν στα Ιωάννινα οι εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης το 1913 από τον Οθωμανικό ζυγό.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η υφυπουργός Παιδείας, Μερόπη Τζούφη, ενώ παρόντες ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντά και Γιάννης Στέφος, και από τη Νέα Δημοκρατία ο Κώστας Τασούλας.
Παρέστησαν επίσης η τομεάρχης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άννα Ασημακοπούλου και ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης.

Βελτίωση υποδομών κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων
Με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου εγκρίθηκε η διάθεση πιστώσεων για έργα βελτίωσης κτηνοτροφικών υποδομών: Αυτές αφορούν:
-«Προμήθεια σωλήνων ύδρευσης και υδραυλικών υλικών για την ύδρευση των κτηνοτροφικών μονάδων (Τ.Κ. Ορεινού – Ξηροβάλτου, Βήσσανης, Βασιλικού, Δολιανών, Κεφαλόβρυσου) του Δήμου Πωγωνίου».
-«Αποκατάσταση πρόσβασης και κτηνοτροφικών υποδομών στα όρια της Αράχωβας Φιλιατών

Ανάδοχος για τη μεταφορά του υπολείμματος από τη μονάδα ΑΣΑ
Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου επικύρωσε επίσης το αποτέλεσμα του διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη μεταφορά του υπολείμματος της εγκατάστασης επεξεργασίας ΑΣΑ Περιφέρειας Ηπείρου προϋπολογισμού 1.271.571,74 ευρώ. Ανάδοχος αναδείχτηκε η Περιβαλλοντική Ενεργειακή Α.Ε.