Αγλαΐα Νάτσικα: Σηκώνουμε ψηλά τη δημοκρατία στην Άρτα

Στηρίξτε τις προοδευτικές δυνάμεις και τη Δημοτική Αναγέννηση

Δώστε την ψήφο σας στην Αγλαΐα Νάτσικα

Να σηκώσουμε όλοι μαζί ψηλά το κοινωνικό κράτος, να σηκώσουμε ψηλά τη δημοκρατία στην Άρτα!»

Οι εκλογές της 26ης Μάη έφτασαν!

Έφτασε λοιπόν η ώρα της συλλογικής ευθύνης και η ώρα της επιλογής.
Αυτές οι εκλογές μου φαίνονται διαφορετικές. Μοιάζουν με τις εκλογές του 2014. Τώρα όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Ό,τι ζήσαμε στην Άρτα αυτή την πενταετία, μας κάνουν να σκεφτόμαστε ακόμη πιο σοβαρά την επικείμενη πράξη μας μπροστά στην κάλπη.

Ο αδιάφορος κ. Τσιρογιάννης
Τα στοιχεία για τα «πεπραγμένα» της δημοτικής αρχής Τσιρογιάννη, που είδαν το φως της δημοσιότητας έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Άρτα. Είναι δυνατόν; Με ρωτάει ο κόσμος στο δρόμο. Δεν υπάρχει ίχνος ντροπής σε αυτούς που πέντε χρόνια τώρα, έπιασαν μια καρέκλα και δεν νοιάστηκαν να ολοκληρώσουν τα προγραμματισμένα έργα που τόσο ανάγκη έχει η πόλη; Απ ό,τι έδειξε η ίδια η πραγματικότητα, φαίνεται πως δεν υπάρχει.

Αυτό όμως που με γεμίζει πείσμα και δύναμη, να ζητήσω ακόμη πιο επιτακτικά την ψήφο του αρτινού λαού, είναι τα λόγια κάποιων «πολιτικών αντιπάλων». Πολλές φορές, οι άνθρωποι που νομίζουμε ότι εχθρεύονται την πολιτική μας, αποδεικνύονται εν τέλει οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές μας. Πώς συμβαίνει αυτό; Μα είναι απλό. Ένας τίμιος άνθρωπος, ένας έντιμος πολίτης, θα διακρίνει το στραβό, το σαθρό. Θα παραμερίσει τις διαφορές και θα δει τη μεγάλη εικόνα. Και είναι πολλοί εκείνοι που όλες αυτές τις ημέρες έρχονται και μου λένε: «προχώρα και αυτή τη φορά θα σε ψηφίσουμε. Γιατί τους είδαμε τους άλλους και ξέρουμε και εσένα που παλεύεις και βρίσκεσαι παντού όλα αυτά τα χρόνια».

Η Άρτα αύριο αλλάζει σελίδα

Το ουσιαστικό συμπέρασμα είναι ότι η Άρτα αύριο γυρίζει σελίδα. Στρίβει το τιμόνι Αριστερά. Στρίβει το τιμόνι στη δημοκρατία και την κοινωνική πολιτική. Και το τιμόνι θα το κρατάμε εμείς αυτή τη φορά. Η Δημοτική Αναγέννηση και η παράταξη της Τζένης Ταπραντζή .

Τέλος η αδιαφορία
Τέλος η αδιαφορία. Αφού δεν σας ενδιαφέρει η ζωή μας και το μέλλον των παιδιών της Άρτας, να απομακρυνθείτε από τη διεκδίκηση των δημόσιων αξιωμάτων.

Πάμε να κάνουμε πράξη τους στόχους μας

Φουλάρουμε τις μηχανές και ακριβώς την επόμενη ημέρα της εκλογής μας, ως νέα δημοτική αρχή Άρτας, ξεκινάμε! Να κάνουμε τους στόχους μας και το όνειρό μας πράξη.
Ολοκληρώνουμε κάθε εκκρεμότητα που άφησε πίσω της η αδιάφορη δημοτική αρχή Τσιρογιάννη. Προβαίνουμε σε εξονυχιστικό έλεγχο των οικονομικών του δήμου. Προωθούμε αναπτυξιακά προγράμματα για την Άρτα και διεκδικούμε από το κεντρικό κράτος νέα. Εποπτεύουμε επί της ουσίας την εξέλιξη των δρομολογημένων έργων και σχεδιάζουμε νέα έργα, είτε ανταποδοτικά είτε χρηματοδοτούμενα από ευρωπαϊκά κονδύλια.

Πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής
Και το πιο σημαντικό απ όλα, στήνουμε από την αρχή πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής για την Άρτα. Υποδομές στην παιδεία, τον πολιτισμό και την υγεία.
Θα στηρίξουμε τους αδύναμους συμπολίτες μας. Οι πόρτες μας θα είναι ανοιχτές πάντα για κάθε αίτημα, για κάθε πρόβλημα, για κάθε κουβέντα. Ενώ παράλληλα θα επανδρώσουμε τις κοινωνικές δομές, με το κοινωνικό μας ιατρείο, το παντοπωλείο και τεχνικά έργα για τη διευκόλυνση των ΑμεΑ.

Δημιουργούμε τον μεγάλο κοινωνικό κύκλο του πολιτισμού και της παιδείας
Ως εκπαιδευτικός και ως καλλιτέχνης, έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά. Και θέλω να δω τα παιδιά της Άρτας ενεργά. Να τους παρέχουμε τη δυνατότητα της δημιουργίας και της έκφρασης. Δεσμεύομαι προσωπικά, ότι θα καταθέσω ολοκληρωμένες προτάσεις για παροχές και δράσεις στον πολιτισμό και την παιδεία. Δεσμεύομαι να δημιουργηθεί ένας μεγάλος κοινωνικός κύκλος με εκπαιδευτικούς, καλλιτέχνες και μαθητές, για να ανοίξει ένας μεγάλος πολιτιστικός διάλογος για το μέλλον.

Η Άρτα μπορεί και θα γίνει πρότυπο κοινωνικής πολιτικής και δημοκρατικών διαδικασιών.

Ψηφίζουμε Δημοτική Αναγέννηση και Αγλαΐα Νάτσικα

Γι αυτό ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου. Γιατί είμαι έτοιμη να σηκώσω το βάρος, να προσφέρω, να ακούσω και να δημιουργήσω μαζί με όλους τους Αρτινούς. Δώστε την ψήφο σας σε νέους ανθρώπους, νέα πρόσωπα που έχουν αποδείξει με τη στάση ζωής τους ότι αγαπούν την Άρτα και ασχολούνται με τα κοινά όχι για την καρέκλα, αλλά για να δουν αυτό τον τόπο όπως του αξίζει.
Στηρίξτε τις προοδευτικές δυνάμεις και τη Δημοτική Αναγέννηση.
Δώστε την ψήφο σας στην Αγλαΐα Νάτσικα.

Να σηκώσουμε όλοι μαζί ψηλά το κοινωνικό κράτος, να σηκώσουμε ψηλά τη δημοκρατία στην Άρτα!