Δύο νέα debate ζητά ο υπ. Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης

Τι απάντησε η Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια

Με δύο επιστολές, μια προς τον τηλεοπτικό σταθμό ART TV και μια προς τον ραδιοφωνικό σταθμό Orange Radio ο Δήμαρχος Αρταίων και υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, ζητά την διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Άρτας, ώστε να μπορέσουν οι υποψήφιοι να αναλύσουν τις θέσεις τους πάνω στο προεκλογικό τους πρόγραμμα και οι πολίτες να συγκρίνουν και να κρίνουν εν όψει και των εκλογών της 26ης Μαΐου 2019.

Απαντώντας η κ. Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων, επικεφαλής Δημοτικής Αναγέννησης, σημείωσε «Εδώ, μπροστά στους δημότες, στα βάθρα της Δημοκρατίας, χωρίς να αποκλείουμε και να προκρίνουμε κανέναν…»
Η ανακοίνωση της κ. Ταπραντζή-Κοίλια, αναφέρει:
«Κατανοούμε την αγωνία του κου Τσιρογιάννη για τα συμπεράσματα του κόσμου από την συζήτηση όλων μας στο debate των υποψήφιων Δημάρχων. Ακόμη καταλαβαίνουμε τις προσωπικές συμπάθειες του καθένα σε αυτοδιοικητικούς αντιπάλους, σε φίλους δημοσιογράφους και σε σταθμούς ενημέρωσης. Από εδώ όμως μέχρι δημοσίως να προκρίνουμε σκηνικά στις πλάτες του Αρτινού δημότη, προσπαθώντας να διολισθήσουμε και συνυποψήφιους Δημάρχους, έ! πάει πολύ!

‘Ετσι, λοπόν, και μετά την μνημειώδη “πατάτα” του κου Τσιρογιάννη να προκρίνει τηλεοπτικά για τον δεύτερο γύρο τον εαυτό του επιλέγοντας μαζί του τον έτερο θητεύσαντα Δήμαρχο, επιλέγει και προκρίνει τώρα και ραδιοφωνικό σταθμό, παραγκωνίζοντας όλα τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας.
Εμείς προσπερνάμε το άγχος του κου Τσιρογιάννη να αντιστρέψει το θετικό για εμάς κλίμα που δημιουργήθηκε μετά το debate, δηλώνουμε ότι είμαστε εκεί σε κάθε δημόσια αυτοδιοικητική αντιπαράθεση, έτσι ώστε να ξανακαταγραφεί ο καθάριος λόγος και η δυναμική μας και ΠΡΟΚΡΙΝΟΥΜΕ σαν επιθυμία την δημόσια συζήτηση με όλα τα μέσα ενημέρωσης και τους φορείς του τόπου μας, με την ευχή να συμμετέχουν με μια ερώτηση ο καθένας.
Εδώ, μπροστά στους δημότες, στα βάθρα της Δημοκρατίας, χωρίς να αποκλείουμε και να προκρίνουμε κανέναν, για να φανεί μιά φορά ακόμη, τι άλλο;…η πασιφανής ΑΛΗΘΕΙΑ!»