Με 50 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους ο συνδυασμός «Αρτινών ΣυνΕργασία»

ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Πηγαίνουμε στις εκλογές με ένα ψηφοδέλτιο νίκης!»

Ολοκληρώθηκε με το μέγιστο αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αρτινών ΣυνΕργασία». Το ψηφοδέλτιο στελεχώνεται με 50 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους από όλο το εύρος του Δήμου Αρταίων.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων, επικεφαλής του συνδυασμού «Αρτινών ΣυνΕργασία» Χρήστος Τσιρογιάννης αναφέρει:
«Στελεχώνουμε το ψηφοδέλτιό μας για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου με το μέγιστο αριθμό των υποψηφίων που μπορούμε να έχουμε εκ του νόμου, δηλαδή 50 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους συνεργάτες μου-υποψηφίους, που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας «Αρτινών Συνεργασία».

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπολίτες-φίλους της παράταξης που ήθελαν να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό μας, αλλά δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό, λόγω του περιορισμένου αριθμού των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων σε σχέση με τις εκλογές του 2014. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί έχουμε ένα πάρα πολύ καλό ψηφοδέλτιο. Ένα ψηφοδέλτιο νίκης, βασισμένο στους ανθρώπους εκείνους με τους οποίους πορευτήκαμε και δουλέψαμε για την Άρτα από το 2014 μέχρι σήμερα, αλλά και με έναν σημαντικό αέρα ανανέωσης, με πρόσωπα γνωστά στην Αρτινή κοινωνία, από όλο το φάσμα των ηλικιών, από όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους, από όλους τους πολιτικούς χώρους, με εμπειρία, με γνώσεις, με φρέσκιες ιδέες και με μεγάλη θέληση να προσφέρουν στην πόλη και στους συμπολίτες μας.

Στην προσπάθεια για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν την ανάπτυξη της Άρτας, δεν περισσεύει κανείς και τα προβλήματα είναι κοινά και δεν έχουν χρώμα. Στόχος μας είναι όλοι οι Αρτινοί να δουλέψουμε μεθοδικά, με σχέδιο και όραμα, με αγάπη για τον τόπο, έτσι ώστε η περιοχή μας να αναπτυχθεί, να ενισχυθεί η τοπική μας οικονομία και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας για όλους».

»Εμείς λέμε ότι ως συνδυασμός «Αρτινών Συνεργασία» ξέρουμε, θέλουμε και μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της Άρτας και να χαράξουμε την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Αρταίων. Έχουμε ήδη βάλει τις βάσεις στην καθημερινότητα, στην κοινωνική μέριμνα, στον τουρισμό, στην αγροτική οικονομία. Έχουμε βάλει την Άρτα σε ράγες ανάπτυξης και έχουμε δρομολογήσει και σχεδιάσει μεγάλα αναπτυξιακά έργα για την περιοχή μας, που ήταν βαλτωμένα για χρόνια. Η Άρτα πλέον αλλάΖει και είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας!».

Σημειώνεται ότι στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού συμμετέχουν 30 άνδρες και 20 γυναίκες, με το ηλικιακό φάσμα να είναι: έως 40 ετών 7 υποψήφιοι, έως 50 ετών 31 υποψήφιοι και άνω των 50 ετών 12. Η επαγγελματική προέλευση των υποψηφίων έχει ως εξής: Δημόσιος Τομέας: 18, Ιδιωτικός τομέας-ελεύθεροι επαγγελματίες 24, Συνταξιούχοι: 5, Άνεργοι 3. Για πρώτη φορά κατέρχονται στον πολιτικό στίβο 18 νέοι υποψήφιοι, ενώ 15 έχουν διατελέσει Δημοτικοί Σύμβουλοι και έχουν αναλάβει θέσεις ευθύνης. Στην Δ.Ε. Αμβρακικού είναι υποψήφιοι 5 άτομα, στη Δ.Ε. Αρταίων είναι υποψήφιοι 31 άτομα, στην Δ.Ε. Βλαχερνών 3 άτομα, στη Δ.Ε. Ξηροβουνίου 5 άτομα και στη Δ.Ε. Φιλοθέης είναι υποψήφιοι 6 άτομα.